Νταβούτογλου: Να ωφεληθούν και η Ευρώπη και η Τουρκία από την απόφαση για το προσφυγικό - iefimerida.gr

Νταβούτογλου: Να ωφεληθούν και η Ευρώπη και η Τουρκία από την απόφαση για το προσφυγικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη σημασία της συμφωνίας των προσφύγων για την «ήπειρό μας» τόνισε λίγο πριν την συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τουσκ και τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ο Αχμέτ Νταβούτογλου.

Τόνισε, επίσης, τις αξίες που συνδέουν την Τουρκία και την Ε.Ε.

«Πρέπει να βρούμε τρόπο να έχουν οφέλη και οι δύο ήπειροι αλλά και το πώς θα συνεχίσουμε την καλή συνεργασία» δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός.

Θα δουλέψουμε για το ανθρωπιστικό ζήτημα, αυτό δεν είναι κάτι που θέτουμε σε διαπραγμάτευση αλλά θα πρέπει να πάρουμε υπόψη μας και τον μεγάλο αριθμό των προσφύγων που κατευθύνονται προς την Ευρώπη, είπε ο κ. Νταβούτογλου που συμπλήρωσε ότι «πρέπει να δούμε και το θέμα των αριθμών και το ανθρωπιστικό ζήτημα».

«Ελπίζω ότι θα πετύχουμε το στόχο μας να λύσουμε το θέμα το προσφυγικό αλλά και να συσφίξουμε τη σχέση μας με την ΕΕ» κατέληξε ο Τούρκος πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αχμέτ Νταβούτογλου Βρυξέλλες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ