Αλεξανδρούπολη: Προφυλακιστέος ο άνδρας που κακοποιούσε τα παιδάκια της φίλης του

Κρίθηκαν προφυλακιστέοι και αναμένεται να οδηγηθούν στις φυλακές, ο άντρας που ξυλοκόπησε τα δυο αδελφάκια από την Αλεξανδρούπολη και η σύντροφός του.

Μετά απο σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα η μητέρα στις γυναικείες φυλακές Θήβας ή Κορυδαλλού και ο άντρας στις δικαστικές φυλακές Κομοτηνής ή στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού.

Εξερχόμενος του δικαστηρίου και απαντώντας σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων ο δράστης αρνήθηκε ότι ευθύνεται για την κακοποίηση των δύο ανηλίκων και πρότεινε να ερωτηθεί η σύντροφός του για το ποιος τραυμάτισε τα παιδιά.

Οι γονείς του συλληφθέντα αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσίαση σε αστυνομικό τμήμα σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Όσον αφορά στα δύο αδέλφια, σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει ο πεντάχρονος ο οποίος μετά την πρώτη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη στην Αλεξανδρούπολη, διακομίστηκε και νοσηλεύεται στην εξειδικευμένη παιδοεντατική μονάδα του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και ο 3χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Τα δύο αδέρφια μετά το τέλος της νοσηλείας τους θα φιλοξενηθούν προσωρινά, με εισαγγελική απόφαση και με τη σύμφωνη γνώμη του κέντρου στήριξης, στις δομές του παιδικού χωριού SOS Θράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλεξανδρούπολη κακοποίηση παιδιών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ