Liberation: Μπλεγμένος σε σκάνδαλο με ναρκωτικά ο Μπενζεμά - iefimerida.gr

Liberation: Μπλεγμένος σε σκάνδαλο με ναρκωτικά ο Μπενζεμά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για τον Καρίμ Μπενζεμά αφού μετά το περίφημο sex tape με τον συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, Ματιέ Βαλμπουενά, το όνομά του εμπλέκεται σε σκάνδαλο με ναρκωτικά και ξέπλυμα χρήματος.

Οπως αναφέρει στο δημοσίευμά της η γαλλική εφημερίδα Liberation, ο Μπενζεμά κλήθηκε από τον εισαγγελέα του Παρισιού προκειμένου να καταθέσει σε μια υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος και εμπορίας ναρκωτικών.

Η υπόθεση είχε ανοίξει από τον περασμένο Σεπτέμβριο ωστόσο κατά την εξέταση μαρτύρων και κατηγορούμενων αλλά κυρίως τις υποκλαπείσες συνομιλίες, το όνομα του Μπενζεμά άρχισε να «πρωταγωνιστεί» υποχρεώνοντας την εισαγγελία να τον καλέσει για μάρτυρα.

Οπως αναφέρεται στη Liberation, ο Μπενζεμά φέρεται να είναι γνώστης αρκετών προσώπων και καταστάσεων γύρω από την υπόθεση ωστόσο αυτό που είναι σίγουρο είναι πως η παρουσία του σε ένα ακόμη σκάνδαλο, δεν ευνοεί την πιθανή επιστροφή του στην εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Liberation: Μπλεγμένος σε σκάνδαλο με ναρκωτικά ο Μπενζεμά | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ