Εκδίδουν στην Ελλάδα για να δικαστεί τον φίλο του πατέρα της μικρής Αννυς - iefimerida.gr

Εκδίδουν στην Ελλάδα για να δικαστεί τον φίλο του πατέρα της μικρής Αννυς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ελλάδα έρχεται ο φίλος του πατέρα της μικρής Άννυ, για να πει τι ακριβώς συνέβη με το έγκλημα στο σπίτι της Μιχαήλ Βόδα.

Οι ενστάσεις που προέβαλε ο Ναζίφ Αχμέντοφ κατά της έκδοσής του στην Ελλάδα έπεσαν στο κενό, αφού το Εφετείο του Βελίκο Τίρνοβο του έδειξε το δρόμο προς το Μεικτό Δικαστήριο της Αθήνας, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Espresso.
Ο Αχμέντοφ μαζί με τον 27χρονο πατέρα της Άννυ Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ και ακόμα έναν άνδρα κατηγορούνται για την από κοινού ανθρωποκτονία της 4χρονης. Ο άντρας που φαίνεται ότι ξέρει πολλά για το μαρτύριο της Άννυ, συνελήφθη πριν από ένα μήνα στην επαρχία Γκράμποβο. Προσέφυγε στις Αρχές υποστηρίζοντας ότι δεν είναι επικίνδυνος, ουδέποτε κρύφτηκε και ότι εκείνος έδωσε στοιχεία για τη φρικιαστική υπόθεση στην Αστυνομία. Τον πρόδωσαν, η συμπληρωματική απολογία του πατέρα της μικρής, που υποστήριζε ότι εκείνος τον καθοδήγησε στον τεμαχισμό της κόρης του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άννυ έγκλημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ