«Μας είπε ότι θα μας κόψει τα αρχ… αν αποκλειστούμε ο Γκουαρντιόλα!» - iefimerida.gr

«Μας είπε ότι θα μας κόψει τα αρχ… αν αποκλειστούμε ο Γκουαρντιόλα!»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Γιουβέντους κέρδιζε 0-2 την Μπάγερν στο Μόναχο και η ατάκα που... ξεστόμισε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στο ημίχρονο, όπως αποκάλυψε ο Μίλερ με δηλώσεις του στο Kicker έκανε την διαφορά!

«Ο Γκουαρντιόλα μας είπε στο ημίχρονο ότι αν αποκλειστούμε θα μας κόψει τα αρχ…», αποκάλυψε ο Γερμανός επιθετικός, που πέτυχε το γκολ στο 90’, στέλνοντας τη ματσάρα στην παράταση, εκεί όπου οι Βαυαροί πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League!

«Όπως ήταν φυσικό, υπήρχαν πολλά συναισθήματα διαφορετικά. Αλλιώς ήμαστε στο ημίχρονο και αλλιώς μετά το τέλος του αγώνα. Και εγώ αν ήμουν προπονητής μπορεί να έλεγα κάτι τέτοιο. Στη συνέχεια από τον πάγκο μας εμψύχωνε συνέχεια και μας φώναζε ότι μπορούμε να πετύχουμε και τρίτο γκολ. Είχαμε ενέργεια για να κυνηγήσουμε το παιχνίδι και αυτό φάνηκε και από το αποτέλεσμα», συμπλήρωσε και πρόσθεσε: «Ήταν τρελό αυτό που έγινε. Ήταν απίστευτο. Η Γιουβέντους αμυνόταν πολύ καλά και αυτός μας μπλόκαρε. Εμείς αντίθετα μπήκαμε μουδιασμένα στην άμυνα και έτσι δεχθήκαμε τα δύο γκολ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ