Γιατί ο Καμμένος αποκάλεσε «εθνομηδενιστές» Ρεπούση και Παπανδρέου - iefimerida.gr

Γιατί ο Καμμένος αποκάλεσε «εθνομηδενιστές» Ρεπούση και Παπανδρέου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, και μάλιστα με προοπτική τετραετίας, αλλά όχι στον Μουζάλα», τόνισε ο Πάνος Καμμένος, μετά την συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματός του.

Είχε προηγηθεί μια «καυτή» νύχτα της Τετάρτης, με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να απειλεί ότι θα παραιτηθεί αν δεν αποπεμφθεί ο Γιάννης Μουζάλας από την κυβέρνηση.

Στη συνέχεια, ο κ. Καμμένος άλλαξε γνώμη, δήλωσε στήριξη στην κυβέρνηση και ανέβαλε τις αποφάσεις του για την ερχόμενη εβδομάδα.
Βγαίνοντας από την συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματός του, ο Πάνος Καμμένος προκάλεσε αίσθηση με την επίθεση που εξαπέλυσε στον Γιώργο Παπανδρέου και στη Μαρία Ρεπούση για τα σχόλιά τους στο θέμα Μουζάλα.
Μάλιστα, τους χαρακτήρισε «εθνομηδενιστές που βγήκαν από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας».
Αυτά είναι τα tweets των Ρεπούση και Παπανδρέου για το θέμα Μουζάλα.

Γιατί ο Καμμένος αποκάλεσε «εθνομηδενιστές» Ρεπούση και Παπανδρέου | iefimerida.gr 0


Αίσθηση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι ο κ. Καμμένος δεν έκανε κανένα σχόλιο για την κριτική που δέχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ακόμη και σύμβουλοι του κ. Τσίπρα φάνηκε να τάσσονται υπέρ της ονομασίας «Μακεδονία» για τα Σκόπια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καμμένος Ρεπούση Παπανδρέου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ