Βρέθηκε σε ποιον βουλευτή ανήκει η Porsche στο πάρκινγκ της Βουλής [εικόνες] - iefimerida.gr

Βρέθηκε σε ποιον βουλευτή ανήκει η Porsche στο πάρκινγκ της Βουλής [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων από την περιφέρεια Αττικής, Δημήτρη Καβαδέλλα ανήκει η Porsche που ήταν παρκαρισμένη στο πάρκινγκ της Βουλής.

Ο Δημήτρης Καβαδέλλας είναι αρχιτέκτονας, με σπουδές στη Νεάπολη και στο Μιλάνο Ιταλίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 25 Αυγούστου 1957 και κατάγεται από προσφυγική οικογένεια Βενιζελικών από τη Σμύρνη.

Βρέθηκε σε ποιον βουλευτή ανήκει η Porsche στο πάρκινγκ της Βουλής [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στο βιογραφικό του αναφέρει πως από μικρό παιδί ενεπλάκη σε αγώνες για Δημοκρατία και Ελευθερία, ενώ συνελήφθη αμέσως μετά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Από το 1992 βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του αγωνιστή και Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη. Σε προηγούμενες εκλογές υπήρξε υποψήφιος στη Β” Αθήνας, όμως τώρα τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην περιφέρεια Αττικής.

Βρέθηκε σε ποιον βουλευτή ανήκει η Porsche στο πάρκινγκ της Βουλής [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα έχει γίνει χαμός στο Facebook με τη φωτογραφία που δείχνει μια Porsche στο πάρκινγκ της Βουλής και όλοι αναζητούσαν τον ιδιοκτήτη της.

Τη φωτογραφία ανέβασε ο δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος και από εκείνη τη στιγμή έχει κάνει τον γύρο των social media. Όλοι αναρωτιούνται σε ποιον βουλευτή μπορεί να ανήκει το συγκεκριμένο πολυτελές σπορ αυτοκίνητο. Το σχόλιο είναι χαρακτηριστικό:

Βρέθηκε σε ποιον βουλευτή ανήκει η Porsche στο πάρκινγκ της Βουλής [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Βρέθηκε σε ποιον βουλευτή ανήκει η Porsche στο πάρκινγκ της Βουλής [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κουίζ πόρσε πάρκινγκ Βουλή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ