Αλαβάνος: Σε αδιέξοδο η κυβέρνηση-Η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με ακροδεξιούς ΑΝΕΛ οδήγησε σε τερατογενέσεις - iefimerida.gr

Αλαβάνος: Σε αδιέξοδο η κυβέρνηση-Η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με ακροδεξιούς ΑΝΕΛ οδήγησε σε τερατογενέσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακραίες και ρατσιστικές χαρακτήρισε τις θέσεις των ΑΝΕΛ ο Αλέκος Αλαβάνος, υποστηρίζοντας ότι ο Πάνος Καμμένος επιμένει στο θέμα Μουζάλα, επειδή μπορεί να σκέφτεται να την κοπανήσει από την κυβέρνηση, γιατί οι δημοσκοπήσεις δεν είναι ενθαρρυντικές για το κόμμα του.

Στην συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus 103,6 της Θεσσαλονίκης τόνισε οτι «Η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ οδήγησε σε τερατογενέσεις».

Παράλληλα είπε ότι «Δεν ήταν τόσο σοβαρό» το θέμα με τον Μουζάλα και χαρακτήρισε τους ΑΝΕΛ ακροδεξιούς, συμπληρώνοντας πως ενδεχομένως η στάση του κ. Καμμένου στο ζήτημα Μουζάλα να στοχεύει σε μία ηρωική έξοδο από την κυβέρνηση. Ο Αλέκος Αλαβάνος διερωτήθηκε αν υπάρχει κάποιος λόγος, για να ψηφίσει κάποιος τους ΑΝΕΛ και τόνισε ότι η κυβέρνηση και ο ίδιος ο κύριος Μουζάλας δεν θα κριθούν από αυτό το μεμονωμένο γεγονός, αλλά από την αποτελεσματικότητά τους.

«Δεν βρίσκω καμία διαφορά ανάμεσα στον Χαρδούβελη ή τον Βενιζέλο και τον Τσακαλώτο. Υπάρχουν ακριβώς οι ίδιες διαδικασίες και τα ίδια μέτρα. Απλά αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι στα παλαιότερα μέτρα έρχονται και φορτώνονται οι αμαρτίες της κυβέρνησης Τσίπρα» επισήμανε ο Αλέκος Αλαβάνος και σημείωσε οτι η κυβέρνηση βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς εμφανίστηκε και απέκτησε δυναμική υποσχόμενη ότι θα καταργήσει τα μνημόνια, ενώ εφαρμόζει την ίδια πολιτική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ