Αστέρας του μπέιζμπολ «χάρισε» 10 εκατ. ευρώ λόγω του γιου του – Μια απίθανη ιστορία [εικόνες] - iefimerida.gr

Αστέρας του μπέιζμπολ «χάρισε» 10 εκατ. ευρώ λόγω του γιου του – Μια απίθανη ιστορία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα συμβόλαια στο μπέιζμπολ στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής κινούνται κατά μέσο όρο στα 5 με 7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ο Ανταμ ΛαΡόσε ήταν ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του αθλήματος όμως έβαλε αιφνιδίως τέλος στην καριέρα του, χάνοντας ουσιαστικά 10 εκατ. ευρώ.

Ο άσος των Chicago White Sox, ανανέωσε υπέγραψε πέρυσι το συμβόλαιό του με την ομάδα έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ για δύο χρόνια. Η πρώτη σεζόν κύλησε χωρίς προβλήματα για τον 36χρονο παίκτη όμως πριν από ένα μήνα, δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα, το οποίο κανείς δεν φανταζόταν πως θα έβαζε τέλος στην καριέρα του.

Η διοίκηση του συλλόγου, ζήτησε από τον ΛαΡόσε να μη φέρνει κάθε μέρα τον 14χρονο γιο του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας αφού θεώρησε πως αποσπά την προσοχή των παικτών ενώ υπήρχε ο φόβος να μετατραπεί σιγά-σιγά το camp σε... παιδικό σταθμό.

Αστέρας του μπέιζμπολ «χάρισε» 10 εκατ. ευρώ λόγω του γιου του – Μια απίθανη ιστορία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο ΛαΡόσε, μάλλον δεν είδε με καλό μάτι αυτή την απαίτηση της διοίκησης και αποφάσισε να ολοκληρώσει την καριέρα του, χαρίζοντας ουσιαστικά το υπόλοιπο του συμβολαίου του. Ο ίδιος τόνισε πως κανείς από τους συμπαίκτες του δεν παραπονέθηκε ούτε μια φορά για την παρουσία του γιου του στο προπονητικό κέντρο και πως η απόφασή του είναι οριστική και αμετάκλητη.

Αστέρας του μπέιζμπολ «χάρισε» 10 εκατ. ευρώ λόγω του γιου του – Μια απίθανη ιστορία [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η διοίκηση προσπάθησε βέβαια να αλλάξει τη γνώμη μου του 36χρονου, ο οποίος έκανε την επίσημη ανακοίνωση και μέσω του twitter, βάζοντας οριστικό τέλος σε μια μεγάλη καριέρα.

Αστέρας του μπέιζμπολ «χάρισε» 10 εκατ. ευρώ λόγω του γιου του – Μια απίθανη ιστορία [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπέιζμπολ καριέρα γιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ