Εντεκάχρονος «έσκισε» τον Αϊνστάιν -Εχει IQ 162 και θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής [εικόνες] - iefimerida.gr

Εντεκάχρονος «έσκισε» τον Αϊνστάιν -Εχει IQ 162 και θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το IQ του ξεπερνά αυτό του Αϊνστάιν και του Στίβεν Χόκινγκ. Ο Κίαν Χάμερ είναι μόλις 11 ετών και ανήκει ήδη στο 1% των πιο ευφυών ανθρώπων του κόσμου.

Το σκορ 162 που πέτυχε στο τεστ νοημοσύνης Cattell III B του έδωσε το εισιτήριο για την Μensa που έχει μόλις 110.000 μέλη σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων 20.000 στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου ζει και ο 11χρονος.

Εντεκάχρονος «έσκισε» τον Αϊνστάιν -Εχει IQ 162 και θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Νιώθω περήφανος που πέτυχα μια τέτοια καλή βαθμολογία και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος της Mensa. Πάντα εργάζομαι σκληρά σε ο,τι κάνω και είμαι πάντα έτοιμος για μια πρόκληση. Θέλω επίσης να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής όταν μεγαλώσω. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο» δηλώσε μιλώντας στη Βρετανική Sun.

Εντεκάχρονος «έσκισε» τον Αϊνστάιν -Εχει IQ 162 και θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Είναι έξυπνος, αλλά δεν τον αποκαλώ ιδιοφυΐα. Θέλω να πατάει τα πόδια του γερά στο έδαφος. Πολλοί είναι εκείνοι που αστειεύονται ότι είναι πάρα πολύ έξυπνος για να γίνει ποδοσφαιριστής» δήλωσε ο περήφανος μπαμπάς του Κίαν.

Εντεκάχρονος «έσκισε» τον Αϊνστάιν -Εχει IQ 162 και θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Δεν νομίζω ότι ο γιός μου έχει συνειδητοποιήσει την βαθμολογία που πήρε με την πρώτη φορά. Είναι ανταγωνιστικός, αλλά είναι προσγειωμένος και τα πόδια του πατάνε στη γη. Ξέραμε ότι είναι ένα λαμπρό παιδί, αλλά ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δε θα φανταζόμασταν ότι θα πέρναγε το τεστ της Mensa. Έτσι, πιστώνουμε την επιτυχία στο σχολείο. Είμαστε πολύ περήφανοι για ο,τι έχει καταφέρει» συμπλήρωσε.

Εντεκάχρονος «έσκισε» τον Αϊνστάιν -Εχει IQ 162 και θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ιδιοφυία MENSA νοημοσύνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ