Επεισόδιο στα κάγκελα του Μαξίμου με θαυμάστρια της Τζολί: Ηρθα να την δω και με τραβάς σκουπίδι - iefimerida.gr

Επεισόδιο στα κάγκελα του Μαξίμου με θαυμάστρια της Τζολί: Ηρθα να την δω και με τραβάς σκουπίδι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα απρόσμενο περιστατικό που κατέληξε σε επεισόδιο έλαβε χώρα ακριβώς έξω από το Μέγαρο Μαξίμου κατά την διάρκεια της συνάντησης Τσίπρα-Τζολί.

Μια θαυμάστρια της Αντζελίνα Τζολί βρέθηκε μαζί με δημοσιογράφους και φωτογράφους στα κάγκελα προσπαθώντας να δει από κοντά την αγαπημένη της ηθοποιό. Ωστόσο, προσπάθησαν να την απομακρύνουν από εκεί άνθρωποι της ασφάλειας.

«Εγώ ήρθα να δω την αγαπημένη μου σταρ και εσύ με τραβάς γιατί είσαι σκουπίδι» άρχιζε να φωνάζει εξαγριωμένη η θαυμάστρια της Τζολί έξω από το Μέγαρο Μαξίμου με ανθρώπους της ασφάλειας του χώρου να την ενημερώνουν ότι δεν επιτρέπεται η παρουσία της εκεί.

«Μην με τραβάτε, μην με ακουμπάτε» συνέχισε να φωνάζει με στόχο να παραμείνει εκεί μέχρι την έξοδο της Αντζελίνα Τζολί και ενώ οι αρμόδιοι αστυνομικοί προσπαθούσαν να την απομακρύνουν από την Ηρώδου Αττικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θαυμάστρια Τζολί Μέγαρο Μαξίμου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ