Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ πωλήτρια για μια μέρα για τα παπούτσια που σχεδιάζει [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ πωλήτρια για μια μέρα για τα παπούτσια που σχεδιάζει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μια μέρα η Αμερικανίδα σταρ εργάστηκε ως βοηθός πωλήτρια παπουτσιών στο μεγάλο πολυκατάστημα της Νέας Υόρκης. «Χρωστάω τα SJP στην Κάρι», δήλωσε.

Πρωτολανσάρισε τη σειρά παπουτσιών της με την επωνυμία SJP πριν από δύο χρόνια. Τα παπούτσια που σχεδιάζει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, θυμίζουν πολύ τα Manolo Blahnik που φορούσε η ηρωίδα Κάρι Μπράντσο στο Sex and the City. Μάλιστα για την ίδρυση της εταιρείας της, η ηθοποιός, συνεταιρίστηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του οίκου Manolo Blahnik, Τζορτζ Μέλκεμους.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ πωλήτρια για μια μέρα για τα παπούτσια που σχεδιάζει  [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στο πλαίσιο προώθησης της νέας συλλογής παπουτσιών της, η Αμερικανίδα σταρ, χθες εμφανίστηκε στο γνωστό πολυκατάστημα Bloomingdales στη Νέα Υόρκη για να εξυπηρετήσει τις πελάτισσες που ήθελαν να δοκιμάσουν τα νέα μοντέλα SJP. Φυσικά οι πελάτισσες ενθουσιάστηκαν!

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ πωλήτρια για μια μέρα για τα παπούτσια που σχεδιάζει  [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οσο για την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, δήλωσε όλο ταπεινοφροσύνη: «Θέλω να είμαι ξεκάθαρη – δεν επρόκειτο να μου δοθεί ποτέ η ευκαιρία να λανσάρω τη δική μου μάρκα παπουτσιών αν δεν είχα υποδυθεί την Κάρι Μπράντσο. Αν δεν είχε συμβεί αυτό, δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να μου πει κάποιος “Ναι, θα επενδύσω στην ιδέα σου”. Είμαι απολύτως συνειδητοποιημένη, γιατί βρίσκομαι εδώ τώρα και γι' αυτό στρώνω τον κ... μου στη δουλειά».

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ πωλήτρια για μια μέρα για τα παπούτσια που σχεδιάζει  [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ πωλήτρια για μια μέρα για τα παπούτσια που σχεδιάζει  [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Για τη χθεσινή επίσκεψή της στο Bloomingdales δήλωσε: «Ο καλύτερος τρόπος να μεγαλώσεις την επιχείρησή σου είναι να μιλάς με τους πελάτες. Μόνο έτσι θα μπορείς να ξέρεις τι έχει πάει καλά και τι όχι».

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ πωλήτρια για μια μέρα για τα παπούτσια που σχεδιάζει  [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Τα παπούτσια της φίρμας SJP κοστίζουν από 125 έως 500 ευρώ. Αρκετά ακριβά... Για να δικαιολογήσει την τιμή η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δήλωσε:

«Το κόστος με προβληματίζει. Θα ήθελα να μπορούσα να φτιάξω παπούτσια σαν αυτά με πολύ λιγότερα χρήματα αλλά δεν γίνεται να κατασκευάσεις χειροποίητα παπούτσια στην Ιταλία δίχως να πληρώσεις ακριβά.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ πωλήτρια για μια μέρα για τα παπούτσια που σχεδιάζει  [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ πωλήτρια για μια μέρα για τα παπούτσια που σχεδιάζει  [εικόνες] | iefimerida.gr 6

»Δεν μπορώ να ζητήσω από την πελάτισσά μου να ξοδέψει τα χρήματα που κερδίζει με κόπο, σε ένα ζευγάρι παπούτσια που θα διαλυθεί σε δύο εβδομάδες. Πρέπει τα παπούτσια που πουλάω να θέλω να τα φορέσω πρώτη εγώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ