Τι ζητάει ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη από τον κόσμο [εικόνα] - iefimerida.gr

Τι ζητάει ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη από τον κόσμο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε λίγες ημέρες είναι το μνημόσυνο για τα σαράντα του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου.

Η οικογένεια επιθυμεί το μνημόσυνο να γίνει σε κλειστό κύκλο, γι΄αυτό και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα πάνε στο νεκροταφείο μία ημέρα πριν για ανάψουν ένα κερί στη μνήμη του.

Από την πλευρά του, ο αδελφός του τραγουδιστή Τριαντάφυλλος μέσω ανάρτησής του στο ζήτησε από τους φίλους του Παντελή μία χάρη:

«Σάββατο 26-3-2016!! Βάζουμε όλοι τέρμα τα ηχεία μας και τραγουδάμε ΠΙΝΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ δυνατά!!!! Να φτάσει η φωνή μας κοντά του».

Το ποστ του κάνει το γύρο του Διαδικτύου, με τα σχόλια από κάτω να είναι χιλιάδες. Το Σάββατο, λοιπόν, αναμένεται η επιθυμία του αδελφού του τραγουδιστή να γίνεται πράξη, με το «Πίνω από εκεί ψηλά για σένα» να παίζει δυνατά.

Τι ζητάει ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη από τον κόσμο [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ