Η Σάρον Στόουν όπως είναι πραγματικά: 58 ετών [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η Σάρον Στόουν όπως είναι πραγματικά: 58 ετών [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για να γιορτάσει τα 58α γενέθλιά της η Σάρον Στόουν αποφάσισε να πει την αλήθεια και να αποκαλύψει το πραγματικό της πρόσωπο, χωρίς μακιγιάζ.

Στις 10 Μαρτίου η Σάρον Στόουν φύσηξε τα 58 κεράκια της. Η διάσημη σταρ θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με τους φαν της και μοίρασε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να φυσάει δύο κεράκια, όμορφα τοποθετημένα σε ένα cupcake. Δείχνει απεριποίητη, ελαφρά αχτένιστη και εντελώς χαλαρή. Με το βίντεο η σταρ προκάλεσε φρενίτιδα στο ίντερνετ και δέχτηκε ένα κύμα απο ευχές για «χρόνια πολλά».

Περήφανη για την ηλικία της και ευτυχισμένη που τόσοι άνθρωποι την αγαπούν, η Σάρον Στόουν θέλησε να τους ευχαριστήσει και έστειλε μια μοναδική φωτογραφία, χωρίς μακιγιάζ, με το αληθινό της πρόσωπο, μέσω Instagram.

Στη φωτό, η σταρ βρίσκεται στο εστιατόριο και είναι πανέμορφη, χωρίς κανένα στολίδι. Φοράει ένα απλό λευκό πουκάμισο και χαμογελάει όμορφα, με μια μαύρη κορδέλα στα ελαφρώς αχτένιστα μαλλιά της.

«Λάτρεψα τις ευχές σας για τα γενέθλιά μου στα social media. Σας ευχαριστώ πολύ», έγραψε.

Η Σάρον Στόουν όπως είναι πραγματικά: 58 ετών [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0


Οι φαν της είναι συνηθισμένοι να βλέπουν τη Σάρον Στόουν πάντοτε σέξι και γκλάμουρ. Η ίδια δηλώνει πάντα το αντίθετο, όπως είπε πρόσφατα στο περιοδικό «BANG Showbiz».
«Πιστεύω ότι οι άνθρωποι με βλέπουν πάντα σαν κάποιον πολύ σέξι... Νομίζω ότι οι άνθρωποι πιστεύουν πάντα όσα τους λένε και τελικά καταπίνουν το παραμύθι της σέξι γυναίκας. Στην πραγματικότητα, είμαι μάλλον το στιλ της γυναίκας που προτιμάει να φοράει φαρδιά ρούχα και να βγαίνει με μια τσάντα βιβλία. Αλλά οι άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν ότι είμαι sex symbol».

Η Σάρον Στόουν όπως είναι πραγματικά: 58 ετών [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Η Σάρον Στόουν όπως είναι πραγματικά: 58 ετών [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Η Σάρον Στόουν όπως είναι πραγματικά: 58 ετών [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3
Η Σάρον Στόουν όπως είναι πραγματικά: 58 ετών [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάρον Στόουν πραγματικά μακιγιάζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ