Λία Ταουκτσή: Η σέξι θεολόγος που κάνει καριέρα ως dj [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Λία Ταουκτσή: Η σέξι θεολόγος που κάνει καριέρα ως dj [εικόνα & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σπούδασε στο Tμήμα Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αλλά τελικά η μουσική την κέρδισε.

Ο λόγος για τη Λία Ταουκτσή, για την οποία η μουσική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της.

Όπως αναφέρει η Espresso μάλιστα, από τότε που θυμάται τον εαυτό της πάντα λάτρευε τις μελωδίες, αγόραζε cd και ήθελε να μοιραστεί και με άλλους τους ήχους που την ενθουσίαζαν και είχε συνδυάσει με στιγμές, καταστάσεις, ωραία βράδια με φίλους, ακόμη και ξεκούραση.

Λία Ταουκτσή: Η σέξι θεολόγος που κάνει καριέρα ως dj [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το 2003 ήταν η πιο καθοριστική χρονιά για την θεολόγο αφού ένας πολύ καλός της φίλος της έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσει να εργάζεται στο Radio Deejay της Θεσσαλονίκης. Μετά ακολούθησαν τα πρώτα dj set της σε Αθήνα και συμπρωτεύουσα.

Τον περασμένο Μάιο, η Λία Ταουκτσή κυκλοφόρησε και ένα bootleg με τη συμμετοχή της στο κομμάτι του John Legend «All Of Me». Παράλληλα, η Λία ήταν η πρωταγωνίστρια στο video clip του Monsieur Minimal «Call Girl».

Οι επαγγελματικές της επιτυχίες συνεχίζονται και το καλοκαίρι που έρχεται θα παίζει μουσική σε μεγάλο ξενοδοχείο της Μυκόνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεολόγος DJ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ