Κούρσες του Τσέλτεναμ - Μεθυσμένοι ποδοσφαιριστές και μοντέλα «σόκαραν» το κοινό [εικόνες] - iefimerida.gr

Κούρσες του Τσέλτεναμ - Μεθυσμένοι ποδοσφαιριστές και μοντέλα «σόκαραν» το κοινό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ιπποδρομιακές κούρσες του Τσέλτεναμ, κλέβουν κάθε Μάρτιο την παράσταση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Διασημότητες απ' όλους τους χώρους δίνουν το «παρών» ενώ ξεχωρίζουν οι κυρίες με τις εντυπωσιακές τουαλέτες τους, τις οποίες συνοδεύουν συνήθως με ξεχωριστά καπέλα.

Ωστόσο φέτος, το event αμαυρώθηκε απ' όσα είδαν το φως της δημοσιότητας. Ποδοσφαιριστές, μοντέλα και παρουσιάστριες της αγγλικής τηλεόρασης πρωταγωνίστησαν σε ένα περιστατικό απρεπούς συμπεριφοράς, το οποίο απαθανατίστηκε από τους φακούς των φωτογράφων.

Δύο ποδοσφαιριστές, ο Σαμίρ Κάρουθερς των Ντονς και ο Τζέιμς Κόλινς της Νορθάμπτον, ήταν ανάμεσα στην παρέα μαζί με την παρουσιάστρια Τζέσικα Χέις και το μοντέλο Κέιτι Σάλμον, που έκλεψαν αρνητικά την παράσταση.

Εχοντας ενοικιάσει τη μία από τις πολλές VIP σουίτες, οι δύο ποδοσφαιριστές μεθυσμένοι από την κατανάλωση σαμπάνιας, προφανώς δεν βαρέθηκαν να επισκεφθούν την τουαλέτα κάνοντας τελικά την ανάγκη τους σε ένα από τα ποτήρια ενώ στη συνέχεια πέταξαν τα ούρα, στο κοινό που βρισκόταν από κάτω.

Κούρσες του Τσέλτεναμ - Μεθυσμένοι ποδοσφαιριστές και μοντέλα «σόκαραν» το κοινό [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Κούρσες του Τσέλτεναμ - Μεθυσμένοι ποδοσφαιριστές και μοντέλα «σόκαραν» το κοινό [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Κούρσες του Τσέλτεναμ - Μεθυσμένοι ποδοσφαιριστές και μοντέλα «σόκαραν» το κοινό [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Οσο για τις δύο δεσποινίδες, αποφάσισαν να παίξουν με το φακό, βγάζοντας στη φόρα τα στήθη τους, καπνίζοντας και πίνοντας προκλητικά σαμπάνια.

Κούρσες του Τσέλτεναμ - Μεθυσμένοι ποδοσφαιριστές και μοντέλα «σόκαραν» το κοινό [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Κούρσες του Τσέλτεναμ - Μεθυσμένοι ποδοσφαιριστές και μοντέλα «σόκαραν» το κοινό [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Οι κούρσες του Τσέλτεναμ θεωρούνται ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα γεγονότα στο Ηνωμένο Βασίλειο και συνήθως συμπίπτουν με την Saint Patrick's Day.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ