Ο Φέντερερ κυκλοφορεί πλέον με emoji - Τα νέα μπλουζάκια που γίνονται ανάρπαστα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Φέντερερ κυκλοφορεί πλέον με emoji - Τα νέα μπλουζάκια που γίνονται ανάρπαστα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να μην συμπεριφέρεται ως σούπερ σταρ ωστόσο οτιδήποτε δοκιμάζει ή φοράει, το κάνει μόδα. Ο Ρότζερ Φέντερερ έχει αποκτήσει μια μανία τα τελευταία χρόνια να τουιτάρει χρησιμοποιώντας emoji και τώρα θα μπορεί να τα χαίρεται ακόμη και σε t-shirts!

Ο Ελβετός τενίστας, ο οποίος έχει αποκλειστικό συμβόλαιο με τη Nike, ζήτησε να κυκλοφορήσει μια νέα σειρά με κοντομάνικα μπλουζάκια, στα οποία λανσάρει το δικό του πρόσωπο με όψη... emoji.

«Τα emojis είναι ένας παιχνιδιάρικος τρόπος για να επικοινωνώ με τους φαν μου», ανέφερε αρχικά σε δηλώσεις του ο Φέντερερ και συμπλήρωσε «Αυτά τα μπλουζάκια είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να βάζεις τον κόσμο των social media, στο τένις και αντίστροφα. Νομίζω ότι είναι πολύ ενδιαφέρον και έχει πλάκα γιατί μου αρέσει να επικοινωνώ με τον κόσμο. Να ξέρουν πως θα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος αν τα αγαπήσουν και τα φορέσουν».

Ο Φέντερερ κυκλοφορεί πλέον με emoji - Τα νέα μπλουζάκια που γίνονται ανάρπαστα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Nike, φυσικά δεν χάλασε χατήρι στον Φέντερερ. Προσέλαβε τον Μάικλ Λάου από το Χονγκ Κονγκ, ο οποίος σχεδίασε αρχικά 8 διαφορετικά emojis για το καλοκαίρι. Στο πρώτο, το οποίο κυκλοφόρησε ήδη από τη Δευτέρα (14/3) εμφανίζεται το πρόσωπο του Φέντερερ με την κορδέλα του τένις στο κεφάλι και οι online πωλήσεις έχουν γίνει ανάρπαστες.

Ο Φέντερερ κυκλοφορεί πλέον με emoji - Τα νέα μπλουζάκια που γίνονται ανάρπαστα [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρότζερ Φέντερερ μπλουζάκια emoji
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ