Σούπερ ματς στη Μαδρίτη - Ατλέτικο και PSV για μια θέση στους «8» του Champions League - iefimerida.gr

Σούπερ ματς στη Μαδρίτη - Ατλέτικο και PSV για μια θέση στους «8» του Champions League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σπουδαία αναμέτρηση στο «Βιθέντε Καλντερόν» και μια... τυπική διαδικασία περιλαμβάνει απόψε το πρόγραμμα των επαναληπτικών αγώνων στο Champions League. Ατλέτικο Μαδρίτης και PSV Αϊντχόφεν διεκδικούν ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης ενώ η Μάντσεστερ Σίτι βάζει τη σφραγίδα στην πρόκρισή της εις βάρος της Ντιναμό Κιέβου.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την PSV Αϊντχόφεν (21:45, OTE Sport 2) στο «Βιθέντε Καλντερόν» στον επαναληπτικό του 0-0 της Ολλανδίας. Η ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε, η οποία προέρχεται από μια άνετη επικράτηση επί της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο πρωτάθλημα Ισπανίας, χρειάζεται μόνο νίκη για να πάρει το εισιτήριο στην επόμενη φάση, σε αντίθεση με την ολλανδική ομάδα, η οποία προκρίνεται ακόμη και αν πάρει την ισοπαλία με γκολ.

Πιθανές Συνθέσεις
Ατλέτικο Μαδρίτης:Ομπλακ – Χουανφράν, Χιμένεθ, Γοδίν, Φιλίπε Λουίς – Κόκε, Γκάμπι, Καράσκο, Σαούλ – Γκριεζμάν, Φερνάντο Τόρες.
PSV Αϊντχόφεν: Ζοέτ – Αρίας, Μπρούμα, Μορένο, Βίλεμς – Γουαρδάδο, Πρέπερ, Φαν Χίνκελ – Νάρσινγκ, Ντε Γιονγκ, Λοκάντια.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Ντιναμό Κιέβου (21:45, OTE Sport 1) σε ένα ματς, το οποίο αποτελεί τυπική διαδικασία αφού το 3-1 υπέρ των Άγγλων στο πρώτο παιχνίδι δεν αφήνει πολλά περιθώρια αντίδρασης στους Ουκρανούς.

Οι πολλές απουσίες για την ομάδα του Σέρχι Ρεμπρόφ, με σημαντικότερη αυτή του Ριμπάλκα, κάνει ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση για τους φιλοξενούμενους την ώρα που ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου πως θα παρατάξει μια άκρως ανταγωνιστική 11άδα με στόχο τη νίκη.

Πιθανές Συνθέσεις
Μάντσεστερ Σίτι:Χαρτ – Σανιά, Κομπανί, Οταμέντι, Κλισί – Φερναντίνιο, Τουρέ – Νάβας, Σίλβα, Στέρλινγκ – Αγουέρο
Ντιναμό Κιέβου:Σοφκόφσκι – Βίδα, Χασερίντι, Ντράγκοβιτς, Αντούνιες – Βελόσο, Μπουγιάλσκι, Χαρμάς, Γιαρμολένκο, Γκούσεφ – Τεόντορτσικ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League επαναληπτικοί προημιτελικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ