Προκαλεί ο Τραμπ: Παρομοίασε τους μετανάστες με δηλητηριώδη φίδια! - iefimerida.gr

Προκαλεί ο Τραμπ: Παρομοίασε τους μετανάστες με δηλητηριώδη φίδια!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με φίδια που δαγκώνουν αυτούς που τους φέρονται καλά παρομοίασε τους μετανάστες ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ.

Μιλώντας σε ένα ιδιωτικό ακροατήριο 1.500 ατόμων στο αεροδρόμιο Youngstown του Οχάιο, ο Τραμπ αρχικά δήλωσε ότι «πρέπει να βεβαιωθούμε ποιον αφήνουμε να μπει μέσα στη χώρα», κάνοντας μάλιστα λόγο για κατασκευή φράχτη στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό, προκειμένου «να αφήσουμε έξω τους μετανάστες από την Κεντρική Αμερική», αλλά και ενός φράχτη στη Συρία, «για να μην αφήνουμε τους τζιχαντιστές να περνούν».

Προς το τέλος της 35λεπτης ομιλίας του ο μεγιστάνας απήγγειλε τους στίχους του τραγουδιού «The snake», του Αλ Γουίλσον. Το τραγούδι, το οποίο έχει ξαναχρησιμοποιήσει ο Τραμπ, διηγείται την ιστορία ενός άρρωστου φιδιού, που μια καλή γυναίκα αποφασίζει να το περιθάλψει και να το φροντίσει, βάζοντάς το στο σπίτι της.

Οταν, όμως, το φίδι γίνεται καλά, δίνει στη γυναίκα μια δηλητηριώδη δαγκωνιά. Και όταν εκείνη, ξεψυχώντας, ρωτά το φίδι γιατί της φέρθηκε έτσι εφόσον το είχε βοηθήσει, εκείνο της απαντά, όπως τόνισε ο Τραμπ: «Ω, σκάσε, ανόητη γυναίκα, ήξερες πολύ καλά ότι ήμουν φίδι πριν με βάλεις σπίτι σου!».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα διεξάγονται προκριματικές εκλογές σε πέντε πολιτείες (Ιλινόις, Φλόριντα, Β. Καρολίνα, Μιζούρι, Οχάιο), με τον Ντόναλντ Τραμπ να ευελπιστεί ότι θα κερδίσει στις τέσσερις από αυτές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ