Πριμ 300.000 ευρώ από τον Μαρινάκη για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού - iefimerida.gr

Πριμ 300.000 ευρώ από τον Μαρινάκη για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες αλλά και στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού για τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό όμως προχωρά και με πράξεις, μοιράζοντας πριμ 300.000 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, σαφώς ικανοποιημένος από την έκβαση του ντέρμπι, κατέβηκε στα αποδυτήρια αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με το τριφύλλι.

«Συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνατε και τη νίκη που πετύχατε», τους είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μετά τον αποκλεισμό από την Άντερλεχτ ο κόσμος μας πικράθηκε πολύ. Είχε ανάγκη από μία μεγάλη νίκη και μία μεγάλη χαρά. Με αυτή την επιτυχία δώσατε στον κόσμο μας μεγάλη χαρά. Ήταν ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε συνθήκες ντέρμπι, με μία πολύ καλή ατμόσφαιρα και χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Μπράβο σε όλους, προχωράμε».

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» ο Μαρινάκης αποφάσισε να μοιράσει πριμ 300.000 ευρώ στο ποδοσφαιρικό τμήμα για τη νίκη επί του αιώνιου αντιπάλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βαγγέλης Μαρινάκης Ολυμπιακός πριμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ