Αυτές είναι οι 15 πιο επικίνδυνες χώρες για τους Βρετανούς τουρίστες [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτές είναι οι 15 πιο επικίνδυνες χώρες για τους Βρετανούς τουρίστες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περισσότεροι από 250 Βρετανοί πολίτες έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ βρίσκονταν στο εξωτερικό τα τελευταία 4 χρόνια.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που κυκλοφορούν στα βρετανικά Μέσα, το Πακιστάν είναι το πιο επικίνδυνο μέρος καθώς εκεί έχασαν τη ζωή τους 37 Βρετανοί από το 2012 έως τον Αύγουστο του 2015.

Η Γαλλία και η Αμερική ανήκουν στο τοπ 5 χωρών(κατά μέσο όρο 4 Βρετανοί τουρίστες σκοτώνονται κάθε χρόνο), ενώ και η Τυνησία είναι ανάμεσα στις χώρες στις οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν υπάρξει πολλά θύματα, με τελευταίο περιστατικό την τρομοκρατική επίθεση τον περασμένο Ιούνιο στην οποία σκοτώθηκαν πολλοί τουρίστες.

Αυτές είναι οι 15 πιο επικίνδυνες χώρες για τους Βρετανούς τουρίστες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με τα στοιχεία, και η Ισπανία συγκαταλέγεται στον κατάλογο με τις επικίνδυνες χώρες. Σε αυτόν περιλαμβάνεται και η κατάρριψη του MH17 στο Ντόνετσκ, τον Αύγουστο του 2014, από την οποία έχασαν τη ζωή τους 298 επιβάτες, από τους οποίους οι 10 ήταν Βρετανοί.

Σύμφωνα με το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών, ο αριθμός των Βρετανών που σκοτώθηκε στο εξωτερικό από το 2012 έως το 2014 αυξήθηκε κατά 60%.

Αυτές είναι οι 15 πιο επικίνδυνες χώρες για τους Βρετανούς τουρίστες [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρετανοί τουρίστες θάνατοι χώρες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ