Ενα 5χρονο παιδί ανάμεσα στη θύματα της Αλ Κάιντα - Παρακαλούσε γονατιστό για τη ζωή του - iefimerida.gr

Ενα 5χρονο παιδί ανάμεσα στη θύματα της Αλ Κάιντα - Παρακαλούσε γονατιστό για τη ζωή του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πρώτες δηλώσεις στα media από αυτόπτες μάρτυρες στο τρομοκρατικό χτύπημα της Αλ Κάιντα στην Ακτή Ελεφαντοστού, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, και προκαλούν αποτροπιασμό.

Ανάμεσα στους τουλάχιστον 16 νεκρούς είναι και ένα 5χρονο αγόρι, το οποίο είχε πέσει στα γόνατα και έκανε την προσευχή του, παρακαλώντας τους τρομοκράτες να μην το σκοτώσουν.

Ενας από τους επιζήσαντες της τρομοκρατικής ενέργειας περιέγραψε τις στιγμές: «Σκότωσαν ένα παιδί αν και αυτό τους παρακαλούσε γονατιστό. Του μίλησαν στα αραβικά, δεν απάντησε γιατί δεν ήξερε και τελικά το σκότωσαν. Αφησαν ελεύθερο ένα άλλο που ήταν λίγα μέτρα πιο δίπλα» δήλωσε ο Μαρσέλ Γκάι, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

Οπως ανέφερε ο άντρας, δίπλα στο 5χρονο παιδί ήταν μια γυναίκα, η οποία πιθανότητα ήταν η μητέρα του και την σκότωσαν πυροβολώντας την στο στήθος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ