Ο πρόεδρος της Αρμενίας στην Αθήνα-Βλέπει Παυλόπουλο και Τσίπρα - iefimerida.gr

Ο πρόεδρος της Αρμενίας στην Αθήνα-Βλέπει Παυλόπουλο και Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Αρμενίας Σερζ Σαρκσιάν.

Ο Αρμένιος Πρόεδρος θα μείνει στην Αθήνα δύο μέρες και θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Σήμερα το μεσημέρι θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και στη συνεχεία θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα υπάρξει επίσημη υποδοχή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, συνάντηση των δύο ηγετών και παράθεση επίσημου γεύματος.

Το βράδυ, οι δύο άντρες θα εγκαινιάσουν στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο την έκθεση «Αρμενία. Το πνεύμα του Αραράτ από την Εποχή του Χαλκού μέχρι τον 20ό αιώνα».

Αύριο Τρίτη στις 09:30 στο Μέγαρο Μαξίμου, θα πραγματοποιηθεί κατ' ιδίαν συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα και του αρμένιου προέδρου, καθώς και διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών. Αμέσως μετά τη συνάντηση έχει προγραμματιστεί υπογραφή διμερών συμφωνιών και δηλώσεις των δύο αντρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ