Σκουρλέτης: Δεν τίθεται θέμα κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας - iefimerida.gr

Σκουρλέτης: Δεν τίθεται θέμα κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μήνυμα ότι «δεν τίθεται ζήτημα κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας», ενόψει των κρίσιμων ψηφοφοριών που έχει μπροστά της η κυβέρνηση, προκειμένου να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, στέλνει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης.

Σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη kontranews, ο υπουργός αναφέρει χαρακτηριστικά: «δεν τίθεται ζήτημα κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Οι απαιτήσεις των καιρών, το αναμφισβήτητο διακύβευμα, αλλά και οι δυνατότητες που διαφαίνονται, θα επιδράσουν ενισχυτικά σε κάθε δοκιμασία». Επιπλέον, χαρακτηρίζει «κομβικής σημασίας παρέμβαση» τη συζήτηση για το χρέος.

Με αφορμή το προσφυγικό, ο κ. Σκουρλέτης σημειώνει ότι «η Ευρωπαϊκή Ένωση καλείται να δώσει συνολική λύση» και «να δράσει ως ένωση όχι ως συνονθύλευμα ασταθών μερών». Σχολιάζοντας, μάλιστα, τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάνει λόγο για «αρνητικό πρωταθλητισμό» προσθέτοντας ότι «η ενεργοποίηση φοβικών συνδρόμων ποτέ δεν λειτούργησαν θετικά».

Για το ενδεχόμενο τέλος, ενός ανασχηματισμού, αναφέρει πως είναι ευθύνη του πρωθυπουργού, ενώ, για το γήπεδο της ΑΕΚ σημειώνει πως «είμαστε στην τελική φάση, της έγκρισης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ