Νέα νίκη του Πανιωνίου με σκορ 3-0 κόντρα στην Σκόντα Ξάνθη - Σόου από τον Μπακασέτα - iefimerida.gr

Νέα νίκη του Πανιωνίου με σκορ 3-0 κόντρα στην Σκόντα Ξάνθη - Σόου από τον Μπακασέτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον Τάσο Μπακασέτα να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να σημειώνει χατ-τρικ, ο Πανιώνιος συνέχισε την ξέφρενη πορεία του και επικράτησε 3-0 της Σκόντα Ξάνθης στη Νέα Σμύρνη.

Σε ένα ματς όπου για τα πρώτα 38 λεπτά δεν είχε φάσεις, με την Ξάνθη να πατά κάπως καλύτερα στο γήπεδο, ο Πανιώνιος βρήκε τρόπο να φτάσει σε μια ακόμη εντός έδρας επικράτηση.

Ο Μπακασέτας ανέλαβε δράση πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσέναμο, ο οποίος δεν είχε σωστή αντίδραση.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για το 1-0, ο Μπακασέτας σημείωσε και δεύτερο τέρμα με εντυπωσιακό σουτ έπειτα από ασίστ του Ανσαριφάρντ. Οι κυανέρυθροι πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα, το οποίο κατάφεραν να διαφυλάξουν σχετικά εύκολα στο 2ο μέρος.

Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων μάλιστα, ο Μπακασέτας με μια εξίσου υπέροχη προσπάθεια και αφού πέρασε σαν σταματημένο τον Λισγάρα, πλάσαρε τον Τσέναμο διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ