Η νέα ζωή του Κώστα Φαλελάκη μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η νέα ζωή του Κώστα Φαλελάκη μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Νοέμβρη 2015, σε ηλικία 67 χρόνων στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού άφησε την τελευταία του πνοή ο Μηνάς Χατζησάββας.


Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος θρήνησε για το χαμό του, ενώ ο σύντροφός του Κώστας Φαλελάκης δεν μπορούσε να πιστέψει στην απώλειά του.

Η νέα ζωή του Κώστα Φαλελάκη μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Ο Κώστας Φαλελάκης επικρίθηκε για τα λόγια που είπε στην κηδεία του μεγάλου καλλιτέχνη και συντρόφου του τελευταία 25 χρόνια της ζωής του.

Η νέα ζωή του Κώστα Φαλελάκη μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα [εικόνες] | iefimerida.gr 1


“Μηνούλη μου... Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ακόμη τι έχει συμβεί. Είναι μία γιορτή αποχαιρετισμού σήμερα και έτσι θέλω να νιώσουμε όλοι. Γνωριστήκαμε με το Μηνά το 1991 και ερωτευτήκαμε όταν μου διάβασε ένα ποίημα της Κικής Δημουλά. Τον Μηνά δεν θα τον θάψουμε, θα τον θυμόμαστε για πάντα. Ήταν απίστευτο, πάντως, αυτό που έζησα στο νοσοκομείο όταν πήγα για να πάρω τη σορό του και αυτό είναι ένα μήνυμα στον πρωθυπουργό για το σύμφωνο συμβίωσης. Ήμουν ο άνθρωπος του τα τελευταία 25 χρόνια και όμως δεν ήταν αυτονόητο ότι μπορούσα να πάρω εγώ τη σορό του... Προσδοκούσε αυτό το γαμημένο σύμφωνο συμβίωσης που δεν έρχεται και αντί για συλλυπητήρια θα έλεγα ότι υπάρχουν και διαφορετικοί άνθρωποι και στην κοινωνία το λέω, που είναι ομοφυλοφιλοι. Δεν το έκρυψε ο Μηνάς ποτέ αυτό. Δεν ντράπηκε ποτέ γι' αυτό. Θέλουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και να πεθαίνουμε με αξιοπρέπεια. Δώστε μας αυτή την δυνατότητα επιτέλους”, ήταν τα λόγια του στην κηδεία .
Λίγο μετά την πολιτική κηδεία ήρθε η επίθεση από τον Φαήλο Κρανιδιώτη, αλλά και η απάντηση πολλών ηθοποιών και καλλιτεχνών που στέκονται στο πλευρό του, ενώ άνοιξε και η συζήτηση για το σύμφωνο συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια που φθάνει ως την Βουλή.

Αν και συντετριμμένος από όλα όσα έζησε, ο Κώστας Φαλελάκης βρέθηκε στο θεωρείο της Βουλής όταν ψηφίστηκε το σύμφωνο συμβίωσης, νιώθοντας δικαίωση για όσα πέρασε.

Η νέα ζωή του Κώστα Φαλελάκη μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Ο ηθοποιός αφοσιώθηκε στην παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστούσε με τον Μηνά Χατζησάββα “Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου”. Χωρίς τον σύντροφό του βρέθηκε μόνος στη σκηνή και σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης αφιέρωσε την πρεμιέρα στον Μηνά.

Η νέα ζωή του Κώστα Φαλελάκη μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Η νέα ζωή του Κώστα Φαλελάκη μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Η νέα ζωή του Κώστα Φαλελάκη μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα [εικόνες] | iefimerida.gr 5


Οι παραστάσεις ολοκληρώθηκαν στις 6 Μαρτίου ο Κώστας Φαλελάκης έκανε δειλά δειλά τις πρώτες του εμφανίσεις με φίλους στο θέατρο. Πριν λίγες μέρες εμφανίστηκε στο Παλλάς και την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Η όπερα της Πεντάρας” και το βράδυ της Πέμπτης πήγε στο θέατρο Πορεία και την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Τρεις αδελφές".

Η νέα ζωή του Κώστα Φαλελάκη μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Φαλελάκης Μηνάς Χατσησάββας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ