Η 27χρονη Ελληνίδα γιατρίνα του Ριμπολόβλεφ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η 27χρονη Ελληνίδα γιατρίνα του Ριμπολόβλεφ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχει τον τίτλο της «γιατρίνας του Ριμπολόβλεφ». Οχι, η 27χρονη Αμαλία Σωτηριάδου δεν κουράρει τον Ρώσο μεγιστάνα που έχει αγοράσει το θρυλικό νησί του Αριστοτέλη Ωνάση. Απλά, χάρη στη δική του χορηγία προσφέρει τις ιατρικές υπηρεσίες της στο νοσοκομείο Λευκάδας.

Η 27χρονη, όπως αναφέρει η Espesso, αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το περασμένο καλοκαίρι και όπως όλοι οι συμφοιτητές της έκανε αιτήσεις για το αγροτικό που είναι υποχρεωμένη να κάνει για έναν χρόνο, για να πάρει ειδικότητα. Και ενώ περίμενε για το πού θα της κληρώσει μια φίλη της την ενημέρωνε για την προσφορά του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ. Ποια ήταν αυτή; Ο Ρώσος μεγιστάνας δώρισε το ποσό των 20.000 ευρώ στον τοπικό Ιατρικό Σύλλογο Λευκάδας, προκειμένου να προβεί σε όλες τις ενέργειες (πρόσληψη γιατρών κτλ.) προκειμένου να βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία του νοσοκομείου.

Η 27χρονη Ελληνίδα γιατρίνα του Ριμπολόβλεφ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Η φίλη μου είχε πάει κάποιους μήνες νωρίτερα στο νησί με τον ίδιο τρόπο, όμως την κάλεσαν για να κάνει το αγροτικό της στη Μυτιλήνη και τελικά έφυγε» είπε η γιατρίνα στην «Espresso» και πρόσθεσε:«Από τον Ιούλιο με είχε ενημερώσει για τη συγκεκριμένη θέση, όμως οικογενειακοί λόγοι δεν μου επέτρεψαν να πάω τότε στη Λευκάδα. Τελικά, πήγα το φθινόπωρο και αρχικά έκανα σύμβαση για δύο μήνες (Νοέμβριο και Δεκέμβριο), γιατί πίστευα ότι θα πάρω κάποια θέση αγροτικού.

Δεν τα κατάφερα, οπότε το παρέτεινα για άλλο ένα τρίμηνο και τώρα περιμένω τα αποτελέσματα της προκήρυξης».

«Αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο βρίσκομαι ως επιστημονική συνεργάτις (σ.σ πληρώνεται από τον Ιατρικό Σύλλογο Λευκάδας, που έχει λάβει τη χορηγία του Ρώσοι μεγιστάνα). Είμαι από νωρίς το πρωί μέχρι το μεσημέρι και η δουλειά μου είναι να βοηθάω στη χειρουργική και την ορθοπεδική κλινική, στα χειρουργεία και τα εξωτερικά ιατρεία. Ακούω, όμως, από τους γιατρούς ότι είναι δύσκολα τα πράγματα, όπως ότι δεν μπορούν να βγάλουν τις εφημερίες».

Η 27χρονη Ελληνίδα γιατρίνα του Ριμπολόβλεφ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ