Γρίφος η αυτοκτονία της 15χρονης στο Π. Φάληρο -Το θανάσιμο μυστικό της - iefimerida.gr

Γρίφος η αυτοκτονία της 15χρονης στο Π. Φάληρο -Το θανάσιμο μυστικό της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως γρίφο περιγράφεται η αυτοκτονία της 15χρονης, προχθές, στο Παλαιό Φάληρο, πο έπεσε από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.

Σύμφωνα με την Espresso η 15χρονη συμμετείχε κανονικά στην τετραήμερη εκδρομή που είχε οργανώσει το σχολείο της πριν λίγες ημέρες και δεν είχε δείξει σημάδια ότι κάτι την απασχολούσε σε τέτοιο βαθμό έτσι ώστε να δώσει τέλος στη ζωή της.

Αυτό που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι το κορίτσι να αντιμετώπιζε προσωπικά προβλήματα για τα οποία δεν είχε ενημερώσει το οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον. Συμμαθητές της αδικοχαμένης κοπέλας, μάλιστα, μιλώντας στο protothema.gr ανέφεραν πως η 15χρονη έκρυβε μυστικά από τους δικούς της ανθρώπους, ενώ άλλοι πάλι, σε άλλο κλίμα, εξομολογούνται πως το κορίτσι δεχόταν πειράγματα από τα άλλα παιδιά λόγω του πάχους της και μάλιστα λένε πως τον τελευταίο καιρό είχε γραφτεί σε γυμναστήριο, όπου και προσπαθούσε να χάσει κιλά.

Η βουτιά στο κενό

Ολα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν η 15χρονη Αφροδίτη, αφού χτύπησε το τελευταίο κουδούνι μάζεψε γρήγορα γρήγορα τα πράγματά της από το θρανίο της και γύρισε σπίτι της. Είχε προλάβει να αποκαλύψει σε κάποιες φίλες της τι σκόπευε να κάνει. Εκείνες ενημέρωσαν την μητέρα της που έκανε τα πάντα για να αποτρέψει το κακό. Οταν, όμως, έφθασε στο σπίτι είδε την κόρη της να κείτεται νεκρή στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας όπου διαμένουν. Η κουμπάρα της είχε ήδη ενημερωθεί για ότι είχε συμβεί και είχε ειδοποιήσει, χωρίς να πει ακριβώς τι έχει γίνει, τον πατέρα της μαθήτριας και τον 22χρονο, μεταπτυχιακό φοιτητή αδελφό της...

Πληροφορίες θέλουν την 15χρονη να άφησε πίσω της τρία σημειώματα ένα στον πατέρα της, ένα στην μητέρα της και έναν στον αδελφό της, όπου έγραφε πόσο τους αγαπάει.

Το 5ο Γυμνάσιο Παλαιού Φαλήρου όπου φοιτούσε η νεαρή δεν λειτούργησε χθες σε ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στους γονείς και στον αδελφό της μαθήτριας...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ