15 ετών, έκανε πάρτυ των 6 εκατ. ευρώ -Πατέρας ξόδεψε μια περιουσία για την κόρη του [εικόνες]

Τα εφηβικά πάρτυ των πλουσιόπαιδων του πλανήτη δεν έχουν καμία σχέση με αυτά των υπόλοιπων παιδιών. Δεν πρόκειται για απλά πάρτυ, αλλά για υπερπαραγωγές, με τους γονείς να ξοδεύουν χιλιάδες ή εκατομμύρια ευρώ.

Ενα τέτοιο ήταν και της 15χρονης Μάγια, για της οποίας τα γενέθλια ο πατέρας, που έχει δικηγορική φίρμα, ξόδεψε κάτι λιγότερο από 6.000.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο πάρτυ συγκαταλέγεται, πλέον, στα πιο ακριβά γενέθλια εφήβου όλων των εποχών.

Από την Μάγια και τους καλεσμένους της δεν έλειψε τίποτα. Χορός και τραγούδι μέχρι τελικής πτώσεως από τον Pitbull και τον Νικ Τζόνας, με τους νεαρούς να διασκεδάζουν στον 4.500 τ.μ χώρο του Σαν Αντόνιο. Οι αίθουσες ήταν διακοσμημένες με ανθισμένες κερασιές 9 μέτρων, τριαντάφυλλα και σιντριβάνια.

Η εορτάζουσα φορούσε φόρεμα του Ρολάντο Σαντάνα, ενώ το μακιγιάζ της το είχε επιμεληθεί ο Πάτρικ Τα, ο οποίος συνεργάζεται με την οικογένεια Καρντάσιαν. Ωστόσο, δεν ήταν ο μόνος συνεργάτης του πάρτυ, που είχε άρωμα διάσημων, καθώς η φωτογράφος της ήταν η Ντόνα Νιούμαν, η οποία έχει δουλέψει με την Μισέλ Ομπάμα και τον Ματ Ντέιμον.

Ο πατέρας της Μάγια, που ξόδεψε το αστρονομικό ποσό για τα γενέθλια της κόρης του, προσέλαβε τον σχεδιαστή event Ντέιβιντ Μον και ομάδα 150 ατόμων για να οργανώσουν το μεγάλο γεγονός της οικογένειας.

Η εκδήλωση, όπως ήταν φυσικό, πήγε «ρολόι», με τους 600 καλεσμένους να μένουν ευχαριστημένοι και την 15χρονη Μάγια να ευγνωμονεί τους γονείς της που ήταν σε θέση να της προσφέρουν μια απίστευτη γιορτή.

Σύμφωνα με χρήστη του Instagram, που υποστήριξε πως εργάστηκε για το πάρτυ, η οικογένεια έφτασε με αστυνομική συνοδεία σε εννέα Rolls Royces.

«Ημουν βοηθός σε μια εκδήλωση εκατομμυρίων εχθές το βράδυ. Ο δικηγόρος πήρε τον Pitbull και τον Νικ Τζόνας για το πάρτυ γενεθλίων της 15χρονης κόρης του», έγραψε και συμπλήρωσε:

«Η οικογένεια ήρθε με αστυνομική συνοδεία σε 9 Rolls Royces. Γκουρμέ φαγητό παντού. Είδα διάσημους κατά πρόσωπο».

Η Μάγια, που έχει πάνω από 18.000 followers στο Instagram, είναι γνωστή για τις φωτογραφίες της με σταρς, όπως ο Τζάστιν Τίμπερλέικ, ο Τζάστιν Μπίμπερ ακόμα και η Χίλαρι Κλίντον.

«Η Μάγια είναι έξυπνη, δραστήρια, μια εξαιρετική γυναίκα. Εχει ήδη δουλέψει σκληρά για να φτάσει στο επίπεδο που έχει φτάσει στις μελέτες της, το τένις και τον ακτιβισμό», είπε ο πατέρα της.

«Η μητέρα της ήθελε να της προσφέρουμε μια αξέχαστη νύχτα για να σηματοδοτήσει τη μετάβασή της από τη νεαρή στην ενήλικη ζωή. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι για να δούμε τι της επιφυλάσσει το μέλλον», προσέθεσε.

Ο πατέρας της 15χρονης έχει το δικό του δικηγορικό γραφείο, το οποίο εδρεύει στο Τέξας, συνεργάζεται με περισσότερους από 60 δικηγόρους και έχει πελάτες σε όλη τη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πάρτυ εκατομμυρίων 15χρονη 6.000.000 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ