Δηλώστε συμμετοχή για προσκλήσεις στην παράσταση «Οιδίνους» του Θανάση Τριαρίδη - iefimerida.gr

Δηλώστε συμμετοχή για προσκλήσεις στην παράσταση «Οιδίνους» του Θανάση Τριαρίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το θέατρο Θησείον και το iefimerida προσφέρουν 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Οιδίνους» την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου στις 21:00 με τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο και την Άννα Μάσχα.

Το καινούριο έργο του Θανάση Τριαρίδη βρίσκεται, εκεί όπου ο «Οιδίπους Τύραννος» του Σοφοκλή, συναντάει το «Ποιος φοβάται την Βρίτζίνια Γουλφ» του Έντουαρντ Άλμπι.
Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος και ο ίδιος μαζί με την Άννα Μάσχα έχουν επωμισθεί τους δύο ρόλους του έργου.

Δηλώστε συμμετοχή για προσκλήσεις στην παράσταση «Οιδίνους» του Θανάση Τριαρίδη  | iefimerida.gr 0

Γιατί Οιδίνους
Αν ο μυθικός Οδίπους οφείλει το όνομά του στα πρησμένα πόδια του (οίδί-πους) καθώς ο ίδιος ο πατέρας του γονείς του τον σημαδεύει ως βρέφος για να τον οδηγήσει στον θάνατο, ο Οιδίνους του εν λόγω έργου είναι αυτό που έχει ένα ανεξέλεγκτα πρησμένο μυαλό (οιδί-νους).

Μια φρικτή πραγματικότητα αποκαλύπτεται 18 χρόνια μετά
Ενα αστικό δράμα δωματίου που ξεκινάει ένα πρωί όπου ένα ζευγάρι φιλολόγων ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 18α γενέθλια του γιου τους. Πολύ γρήγορα ωστόσο μια σειρά αλλόκοτων λεπτομερειών αποκαλύπτουν μια φριχτή πραγματικότητα, πως ο γιος του ζευγαριού έχει πεθάνει ως βρέφος και πως ο «ενηλικιωμένος γιος» δεν είναι τίποτε άλλο από ένα role game του πατέρα.

Δηλώστε συμμετοχή για προσκλήσεις στην παράσταση «Οιδίνους» του Θανάση Τριαρίδη  | iefimerida.gr 1



Θησείον, Ένα Θέατρο Για Τις Τέχνες / Τουρναβίτου 7,Ψυρρή / Τηλ: 210 3255444

Δηλώστε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα για 5 διπλές προσκλήσεις στην παράσταση της Καθαράς Δευτέρας στις 21:00

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ