Μήτρογλου και Σάμαρης «δοξάζουν» την Ελλάδα – Πρωταγωνιστές στο Champions League - iefimerida.gr

Μήτρογλου και Σάμαρης «δοξάζουν» την Ελλάδα – Πρωταγωνιστές στο Champions League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελλάδα από την επόμενη σεζόν χάνει την αυτόματη είσοδο στους ομίλους του Champions League ωστόσο τα ελληνόπουλα κάθε άλλο παρά αποτυχίες μετρούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Κώστας Μήτρογλου και Ανδρέας Σάμαρης, πρωταγωνίστησαν σε μια ακόμη μεγάλη βραδιά της Μπενφίκα.

Οι Λουζιτανοί πέρασαν νικηφόρα από το «Πετρόφσκι» επί της Ζενίτ και σφράγισαν την πρόκρισή τους στην προημιτελική φάση του Champions League. Τόσο ο Μήτρογλου όσο και ο Σάμαρης ήταν βασικοί με τον πρώτο να γίνεται αλλαγή στο 69' με το αποτέλεσμα ακόμα στο 0-0.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρίσκονται φυσικά στα πλάνα του Μίχαελ Σκίμπε για τα δύο φιλικά προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας στα τέλη του Μαρτίου, μονοπωλούν το ενδιαφέρον των πορτογαλικών Media και ειδικά ο Μήτρογλου.

Ο Έλληνας επιθετικός, ανήκει στη Φούλαμ ωστόσο η Μπενφίκα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Άγγλους για να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, η οποία αγγίζει τα 7 εκατομμύρια ευρώ ενώ ο ίδιος ο παίκτης, έχει συμβόλαιο ύψους 1,3 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Η Μπενφίκα θα περιμένει πλέον να μάθει τον αντίπαλό της στα προημιτελικά του θεσμού αφού ολοκληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα και οι υπόλοιποι επαναληπτικοί αγώνες της φάσης των «16».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ