Στους δρόμους σήμερα οι συνταξιούχοι: Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις - iefimerida.gr

Στους δρόμους σήμερα οι συνταξιούχοι: Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σύνθημα τους «κάτω τα χέρια από τις συντάξεις» συνταξιουχικές οργανώσεις, πραγματοποιούν αυτή την ώρα παν αττική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κοτζιά.

Διαμαρτύρονται ενάντια στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση. Οι συνταξιούχοι ζητούν να μπει ένα τέλος στις περικοπές των συντάξεων και να μην προχωρήσει το νομοσχέδιο που, όπως υποστηρίζουν, διαλύει την κοινωνική ασφάλιση, ζητώντας ταυτόχρονα δωρεάν δημόσια υγεία.
«Εκφράζουμε τη διαμαρτυρία μας και καλούμε άμεσα την κυβέρνηση να αποσύρει το έκτρωμα που προορίζεται να φέρει ως νομοσχέδιο στη Βουλή. Τσακίζει τα δικαιώματά μας και ό,τι έχει απομείνει από τις προηγούμενες περικοπές» δήλωσε στο ΑΠΕ ο πρόεδρος των συνταξιούχων ΙΚΑ Δήμος Καμπούρης.

Στους δρόμους σήμερα οι συνταξιούχοι: Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις | iefimerida.gr 0

Η κινητοποίηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της κλιμάκωσης που προγραμματίζουν οι συνταξιούχοι και οι συνδικαλιστικοί φορείς με 48ωρη απεργία την ημέρα που θα κατατεθεί το νομοσχέδιο στη Βουλή.
Αργότερα θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Εργασίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ