Λοβέρδος: Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλίμα συνεργασίας προσπάθησε να δημιουργήσει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, που παρέμεινε στη θέση του, και αυτό φαίνεται από τις χτεσινές δηλώσεις του. Νέο πρόσωπο στο υπουργείο είναι ο υφυπουργός υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος, στη θέση του κ. Αηδόνη που αποχώρησε.

«Η χώρα βρίσκεται στη δίνη μιας πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης. Μέσω της ομόνοιας των πολιτικών δυνάμεων πρέπει να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να επιτύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί», τόνισε ο κ. Λοβέρδος και σημείωσε ότι στην πρωινή του επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, του ζήτησε να μην αλλάξει το σχήμα του υπουργείου Υγείας, διότι έχει επιτύχει αρκετά όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ο πρωθυπουργός, είπε ο κ. Λοβέρδος, του εξήγησε ότι βάσει του γενικότερου σχεδιασμού, ο κ. Σαμαράς ζήτησε να μετέχει στο υπουργείο Υγείας πολιτικό στέλεχος από τη Νέα Δημοκρατία.

«Είμαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω έναν πολύ στενό μου συνεργάτη που διαμόρφωσε από την αρχή την πολιτική διατροφής και άθλησης στο ελληνικό κράτος» είπε ο κ. Λοβέρδος για τον κ. Αηδόνη, που αποχώρησε και τόνισε ότι «Θέλω να δηλώσω ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει καμία καχυποψία στις σχέσεις μας» για τον Δημήτρη Βαρτζόπουλο που αναλαμβάνει στη θέση του.

Ο κ. Βαρτζόπουλος, γιατρός από τη Θεσσαλονίκη, επισήμανε από την πλευρά του: «Είμαι βέβαιος για τις ειλικρινείς προθέσεις του υπουργού υγείας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ