Η Μαρία Μενούνος παντρεύεται -Στον «αέρα» ραδιοφωνικής εκπομπής η πρόταση [εικόνες]

Πρόταση γάμου στον «αέρα» ραδιοφωνικής εκπομπής δέχτηκε η Μαρία Μενούνος από τον επί 19 χρόνια σύντροφό της Κέβεν Αντεργκάρο.

Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια βρισκόταν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Χάουαρντ Στερν και μιλούσε για τη σχέση της, λέγοντας πως με τον αγαπημένο της είναι «ζευγάρι για μια ζωή».

Ο Στερν τότε έφερε μέσα στο στούντιο τον σύντροφό της Κέβεν, ο οποίος γονάτισε μπροστά της και της έκανε πρόταση γάμου.

«Οταν θέλαμε να είμαστε μαζί, δεν μπορούσαμε επειδή οι άνθρωποι μας έφερναν εμπόδια. Τα τελευταία 17-18 χρόνια δίνουμε μαζί τη μάχη της ζωής κι εγώ σε υπερασπίζομαι όσο καλύτερα μπορώ.... Όσα είπες πριν μου θύμισαν πόσο πολύ σε αγαπώ και, παρόλο που είπα νωρίτερα ότι αυτό δεν είναι πρόταση γάμου, θέλω να σε ρωτήσω κάτι.... Θα με κάνεις τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του κόσμου; Θα με παντρευτείς;», είπε.

Η Μαρία Μενούνος, αρχικά, δεν πίστεψε αυτό που εξελισσόταν μπροστά στα μάτια της, πιστεύοντας πως πρόκειται για αστείο.

Μου κάνεις πλάκα, έτσι δεν είναι», ρωτούσε.

«Δεν αστειεύομαι. Δεν θα αστειευόμουν με κάτι τέτοιο. Σε αγαπάω απίστευτα και αυτή η εκπομπή μας συγκίνησε και τους δύο. Γιατί να μην το επισημοποιήσουμε; Πες μου αγάπη μου, δέχεσαι;», ανέφερε ο Κέβεν.

Τότε ο αγαπημένος της έβγαλε ένα υπέροχο δαχτυλίδι και της το προσέφερε.

«Είναι πανέμορφο, αν και κανονικά απεχθάνομαι τα δαχτυλίδια αρραβώνων», είπε συγκινημένη η παρουσιάστρια, απαντώντας θετικά στην πρόταση γάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρία Μενούνος πρόταση γάμου on air

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ