Δρίτσας: Δεν υπάρχει σχέδιο εκκένωσης του καταυλισμού της Ειδομένης - iefimerida.gr

Δρίτσας: Δεν υπάρχει σχέδιο εκκένωσης του καταυλισμού της Ειδομένης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν υπάρχει σχέδιο εκκένωσης του καταυλισμού της Ειδομένης» τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρής Δρίτσας.

Επεσήμανε μιλώντας στον Real FM ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να πεισθούν οι πρόσφυγες να μεταφερθούν σε άλλους χώρους.

Ερωτηθείς για την αντίδραση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στα όσα είπε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου για τις παραβιάσεις των Τούρκων ο κ. Δρίτσας σημείωσε ότι «Ο Πρωθυπουργός απάντησε με τον καλύτερο τρόπο, ακριβώς θέτοντας τα ζητήματα ότι μπορεί η τουρκική πλευρά να έχει τους ισχυρισμούς της αλλά αυτοί οι ισχυρισμοί δεν γίνονται αποδεκτοί. Αυτό είναι το σαφές νόημα της τοποθέτησης του Πρωθυπουργού.»

Ο κ. Δρίτσας αναφέρθηκε και στους επιτήδειους που εκμεταλλεύονται πρόσφυγες και τους υπόσχονται ταξίδι προς την Ειδομένη επισημαίνοντας ότι ήδη έχει υπάρξει παρέμβαση από το λιμενικό και την αστυνομία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δριτσας πρόσφυγες Ειδομένη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ