Η κόρη της Αντελίνα Τζολί, Σιλό Πιτ, τη «λέει» σε όλους όσοι δεν θέλουν τους πρόσφυγες [εικόνες] - iefimerida.gr

Η κόρη της Αντελίνα Τζολί, Σιλό Πιτ, τη «λέει» σε όλους όσοι δεν θέλουν τους πρόσφυγες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επίδραση της μητέρας της πάνω της φαίνεται ότι είναι μεγάλη και έτσι η Σιλό Πιτ έκανε μία ξεχωριστή εμφάνιση χθες στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες φορώντας μία statement μπλούζα.

«Ο Αϊνστάιν ήταν πρόσφυγας» ήταν το μήνυμα στο πουλόβερ της Σιλό που στα 9 της μόλις χρόνια φαίνεται να είναι αρκετά ευαισθητοποιημένη γύρω από τα προσφυγικά και μεταναστευτικά ζητήματα.

Η κόρη της Αντελίνα Τζολί, Σιλό Πιτ, τη «λέει» σε όλους όσοι δεν θέλουν τους πρόσφυγες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τα ίδια θέματα είναι εκείνα που απασχολούν και την διάσημη μητέρα της η οποία ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια πλούσια δράση.

Το μήνυμα στο πουλόβερ πάντως δεν ήταν τυχαίο καθώς η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες συμπεριλαμβάνει τον Αϊνστάιν σε μία λίστα επιφανών προσφύγων που έχουν κάνει την διαφορά. Υπενθυμίζουμε ότι ο μεγάλος επιστήμονας, με την άνοδο των Ναζί στην Ευρώπη και του αντισημιτισμού, μετακόμισε στις ΗΠΑ.

Η κόρη της Αντελίνα Τζολί, Σιλό Πιτ, τη «λέει» σε όλους όσοι δεν θέλουν τους πρόσφυγες [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πίσω στον Σεπτέμβρη, η Αντζελίνα Τζολί σε περιοδεία που έκανε για το μεταναστευτικό, επέκρινε το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση για μπει ένα τέλος στις πολεμικές συγκρούσεις, ενώ ζήτησε να γίνει διάκριση μεταξύ εκείνων που είναι πρόσφυγες πολέμου και όσων εγκαταλείπουν τις χώρες τους λόγω φτώχειας.

Η κόρη της Αντελίνα Τζολί, Σιλό Πιτ, τη «λέει» σε όλους όσοι δεν θέλουν τους πρόσφυγες [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σιλο πιτ πρόσφυγες Αϊνστάιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ