Πρόεδρος ΚΕΕΛΠΝΟ: Επιδημιολογικά ελεγχόμενη σήμερα η κατάσταση στην Ειδομένη, για αύριο δεν ξέρουμε - iefimerida.gr

Πρόεδρος ΚΕΕΛΠΝΟ: Επιδημιολογικά ελεγχόμενη σήμερα η κατάσταση στην Ειδομένη, για αύριο δεν ξέρουμε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελεγχόμενη παραμένει επιδημιολογικά η κατάσταση στην Ειδομένη, τόνισε ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θανάσης Γιαννόπουλος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» επεσήμανε ότι εφόσον δεν στεγαστούν τις επόμενες μέρες οι πρόσφυγες μακριά από τον υπαίθριο καταυλισμό, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ επιχειρεί με δυο μονάδες στην Ειδομένη και με κλιμάκιο γιατρών και νοσηλευτών. Όπως είπε ο Θανάσης Γιαννόπουλος η κατάσταση δεν είναι ευχάριστη από πλευράς καιρικών συνθηκών, αλλά και από πλευράς διαβίωσης των συνανθρώπων μας.
Έχουν εξεταστεί πολλά παιδιά και ενήλικες και διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν προβλήματα με το ανώτερο αναπνευστικό τους, ωστόσο η κατάσταση είναι ελεγχόμενη.
Διαβεβαίωσε μάλιστα ότι το κλιμάκιο των γιατρών θα μείνει στην περιοχή και θα ενισχυθεί. «Καλύπτουμε με επιστημονική αρτιότητα και πληρότητα τις μονάδες μας, επιχειρούμε επιδημιολογικά στην περιοχή», είπε.

Στάθηκε ωστόσο στη σημασία της μεταφοράς των προσφύγων σε στεγασμένες μονάδες καθώς δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα σε αντίθετη περίπτωση, επιμένοντας ωστόσο ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή επιδημική όξυνση και πως το ΚΕΕΛΠΝΟ καλύπτει υγειονομικά όλα τα παιδιά αλλά και τους ενήλικες που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ