Τραμπ: Δεν χαιρετάμε ναζιστικά στις συγκεντρώσεις μου -Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά, διασκεδάζουμε [βίντεο] - iefimerida.gr

Τραμπ: Δεν χαιρετάμε ναζιστικά στις συγκεντρώσεις μου -Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά, διασκεδάζουμε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To φαβορί για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, ο Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε σήμερα ότι έμεινε άναυδος, καθώς ορισμένοι συνέκριναν τον όρκο που ζητά από τους υποστηρικτές του να δώσουν ενώπιόν του με ναζιστικό χαιρετισμό.

«Το βρίσκω γελοίο» δήλωσε ο ίδιος σε δημοσιογράφο του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου NBC που του έθεσε σε τηλεφωνική συνέντευξη το ερώτημα. «Έως αυτό το τηλεφώνημα, δεν γνώριζα καν ότι αποτελούσε πρόβλημα» τόνισε ο μεγιστάνας.

«Όλοι στην αίθουσα σηκώνουν τα χέρια τους ψηλά, διασκεδάζουμε» υπογράμμισε ο Τραμπ. Σε πολλές προεκλογικές συγκεντρώσεις, μεταξύ αυτών σε μια συγκέντρωση στο Ορλάντο της Φλόριντας το Σάββατο, ο υποψήφιος ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να σηκώσουν το δεξί τους χέρι ψηλά και να ορκιστούν ότι θα ψηφίσουν εκείνον στις προκριματικές εκλογές.

Μία φωτογραφία από το εν λόγω σκηνικό που ανήρτησε μία δημοσιογράφος της εφημερίδας Washington Post στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, την οποία τράβηξε ενώ βρισκόταν στο πίσω μέρος της αίθουσας, πυροδότησε αντιδράσεις και δεν έλειψαν οι συγκρίσεις από τους χρήστες των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ του όρκου του Τραμπ με το ναζιστικό χαιρετισμό. Ακόμα κι αν είναι εμφανές ότι τα χέρια των περισσότερων υποστηρικτών του Τραμπ δείχνουν προς τα πάνω και όχι προς τα εμπρός.

Επίσης, πολλοί δεν έχουν καν τα χέρια τους τεντωμένα και ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ σηκώνει την παλάμη αλλά έχει τον αγκώνα λυγισμένο, με τον τρόπο που οι κοινοβουλευτικοί ορκίζονται προτού αναλάβουν καθήκοντα.

Τραμπ: Δεν χαιρετάμε ναζιστικά στις συγκεντρώσεις μου -Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά, διασκεδάζουμε [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Τραμπ: Δεν χαιρετάμε ναζιστικά στις συγκεντρώσεις μου -Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά, διασκεδάζουμε [βίντεο] | iefimerida.gr 1

«Το μόνο που κάνουν είναι να σηκώνουν το χέρι τους σαν να ψηφίζουν, όχι για να απευθύνουν χαιρετισμό» σημείωσε ο δισεκατομμυριούχος στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC σήμερα. Ωστόσο πρόσθεσε ότι σκέφτεται να σταματήσει να ζητά από τους υποστηρικτές του να κάνουν τη συγκεκριμένη κίνηση: «Βεβαίως θα το σκεφτώ, καθώς δεν θέλω να προσβάλω κανέναν» είπε στο NBC.

Τραμπ: Δεν χαιρετάμε ναζιστικά στις συγκεντρώσεις μου -Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά, διασκεδάζουμε [βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ