Η κατά 39 χρόνια νεότερη σύντροφος του Στίβεν Τάιλερ [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Η κατά 39 χρόνια νεότερη σύντροφος του Στίβεν Τάιλερ [εικόνα & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά.

Ο Στίβεν Τάιλερ, τραγουδιστής του συγκροτήματος «Άεροσμιθ» τα πιστεύει και τα δύο. Ο 67χρονος ρόκερ δεν δίστασε να βαδίσει δημόσια πιασμένος χέρι-χέρι με την βοηθό του Έιμι Αν Πρέστον, που τυχαίνει να είναι 39 χρόνια νεότερη του και όπως όλα δείχνουν η νέα του αγάπη.

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του (σύμφωνα με τις φήμες) ζευγαριού έγινε στις 28 Φεβρουαρίου, τη βραδιά των Όσκαρ, στο πάρτι του Ιδρύματος του Έλτον Τζον για την αντιμετώπιση του AIDS.

Ο σταρ Στίβεν Τάιλερ ήταν καλοχτενισμένος, βαγκ με ανταύγειες, και φορούσε κολλητό, μαύρο παντελόνι και ένα άνετο, φαρδύ πουκάμισο. Η 28χρονη Έιμι φορούσε ένα σκούρο μουσταρδί φόρεμα που διέγραφε τη σιλουέτα της και σκούρο δαμασκηνί κραγιόν.

Η κατά 39 χρόνια νεότερη σύντροφος του Στίβεν Τάιλερ [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που κατέθεσε τα όσα είδε στο E!News το ζευγάρι δεν έκρυβε τον έρωτα του αποτραβηγμένο σε κάποια γωνιά του πάρτι.

Οι φήμες που τους θέλουν μαζί ξεκίνησαν το 2014 όταν Τάιλερ και Πρέστον εντοπίστηκαν να απολαμβάνουν τον ήλιο σε παραλία του Μάουι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τραγουδιστής ερωτευμένος ηλικία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ