Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ανέστειλε προσωρινά τη διαπραγμάτευση των μετοχών της Τηλέτυπος - iefimerida.gr

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ανέστειλε προσωρινά τη διαπραγμάτευση των μετοχών της Τηλέτυπος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστέλλεται προσωρινά η διαπραγμάτευση των μετοχών της Τηλέτυπος στο Χρηματιστήριο, με απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Την ίδια ώρα κρίσιμη για το μέλλον είναι η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τηλέτυπος την Παρασκευή, καθώς θα πρέπει να επιτευχθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15,1 εκατ. Ευρώ.

Με τις μετοχές της εταιρίες να βρίσκονται προσωρινά εκτός ταμπλό οι βασικοί μέτοχοι της Τηλέτυπος θα επιδιώξουν την είσοδο στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας των επιχειρηματικών Δημήτρη Μάρη και Θ. Φιλιππόπουλου. Η συμμετοχή των δύο επιχειρηματιών θα είναι μικρή ωστόσο θεωρείται κομβικής σημασίας για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. νΣτην μεθαυριανή συνεδρίαση του Δ.Σ. θα επιχειρηθούν να καμφθούν οι επιφυλάξεις που προβάλλει η πλευρά Βαρδινογιάννη για τη συμμετοχή του Μάρη και η πλευρά ΔΟΛ για τη συμμετοχή του Φιλιππόπουλου.

Πηγές κοντά στους μετόχους της εταιρίας επισημαίνουν ότι οι όποιες επιφυλάξεις θα αρθούν και εκτός απροόπτου θα επέλθει συμφωνία για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Σημείωνεται ότι με απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ανεστάλλει προσωρινά η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο των μετοχών της εταιρίας μέχρι η εταιρία να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για:

  • τα αποτελέσματα της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου,
  • τις ενέργειες στις οποίες έχει ήδη προβεί ή προτίθεται να προβεί η εταιρεία, δοθέντος του γεγονότος ότι την 29.2.2016 έχει λήξει η περίοδος χάριτος (waiver) που είχε τεθεί από τις πιστώτριες τράπεζες και
  • τυχόν άλλες πληροφορίες οι οποίες είναι απαραίτητες για την ορθή πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ