Εσπασε το δόντι της τρώγοντας πίτσα- Αποζημιώθηκε με 1.500 ευρώ - iefimerida.gr

Εσπασε το δόντι της τρώγοντας πίτσα- Αποζημιώθηκε με 1.500 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποζημίωση 1.500 ευρώ κατέβαλλε σε καταναλώτρια που έσπασε το δόντι της από κουκούτσι ελιάς που βρέθηκε μέσα σε πίτσα, μεγάλη αλυσίδα τροφίμων.

Μετά από παρέμβαση του Συνήγορου του Καταναλωτή, στην οποία η καταναλώτρια κατήγγειλε ότι κατανάλωσε πίτσα από κατάστημα γνωστής αλυσίδας και τραυμάτισε το δόντι της από κουκούτσι ελιάς, η εταιρία κατέβαλλε το ποσό των 1500 ευρώ για τις οδοντιατρικές εργασίες που απαιτήθηκαν.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ, κατά τη διαμεσολάβηση της Αρχής και αφού διαπιστώθηκε και αναγνωρίστηκε ότι η βλάβη που υπέστη η καταναλώτρια προκλήθηκε από το ακατάλληλο προϊόν που χρησιμοποίησε η επιχείρηση εστίασης, η τελευταία αποδέχθηκε το αίτημα της καταναλώτριας και της κατέβαλε αποζημίωση ύψους 1.500 ευρώ . Παράλληλα, δεσμεύθηκε ότι προέβη σε έλεγχο όλων των προσφερόμενων από αυτή προϊόντων ελιάς, σε συνεργασία με τον προμηθευτή της, καθώς και ότι επέστησε την προσοχή του προσωπικού της, ώστε να αποφευχθεί στο μέλλον ανάλογη περίπτωση πρόκλησης ζημίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ