Ξεφάντωμα στην Κρήτη για swingers -«Ερωτική» κρουαζιέρα στο Αιγαίο το 2017 [εικόνες] - iefimerida.gr

Ξεφάντωμα στην Κρήτη για swingers -«Ερωτική» κρουαζιέρα στο Αιγαίο το 2017 [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Καυτές» ημέρες αναμένεται να ζήσει και πάλι η Κρήτη με τους swingers να «ανεβάζουν» την θερμοκρασία του φθινοπώρου στο νησί.

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο SDC ετοιμάζεται να αναστατώσει για δεύτερη φορά το νησί με το επταήμερο ξεφάντωμα των πελατών του (17-23 Οκτωβρίου).

Ακόμα δεν είναι γνωστό πιο ξενοδοχείο θα φιλοξενήσει το διαρκές ερωτικό πάρτυ, ωστόσο, αναμένεται να είναι ένα 5άστερο ξενοδοχείο, που θα παρέχει στους επισκέπτες του όλες τις ανέσεις.

Το all inclusive πακέτο, που ξεκινά από τα 1.299 ευρώ και φτάνει τα 2.149, περιλαμβάνει 24ωρο all inclusive σερβίρισμα soft drink, μπύρας, σπιτικών κρασιών, κοκτέιλ και άλλων ποτών, πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο και σνακ, κλιματισμός, καθημερινός καθαρισμός δωματίου, συμπληρωματική χρήση περιοχής ευεξίας, χρηματοκιβώτιο, πιστολάκι.Προσφέρεται ακόμη δωρεάν χρήση Wi-Fi, θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, σάουνα, 24ωρη φύλαξη του ξενοδοχείου, εστιατόριο A la Carte (που δεν περιλαμβάνεται στην τιμή), παραλία κατά μήκος του δρόμου, ενοικιαζόμενες καρέκλες έναντι 6 ευρώ, Room Service με επιπλέον χρέωση, αλλά και μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

«Βυθιστείτε σε μια γοητευτική ατμόσφαιρα χαλάρωσης στην παραλιακή πόλη της Κρήτης που διαθέτει καλές καφετέριες, ταβέρνες και καταστήματα όπου μπορείτε να γευθείτε τις αυθεντικές τοπικές γεύσεις σε αποστάσεις που διανύονται με τα πόδια. Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα, που βρίσκεται στη νότια πλευρά του Αιγαίου. Ένας πανέμορφος προορισμός όπου μπορείτε να ανακαλύψετε μια όμορφη ακτογραμμή, μινωικά ανάκτορα, βενετσιάνικες πόλεις, μεσαιωνικά κάστρα, οθωμανικά τζαμιά και βυζαντινά μοναστήρια από παλαιότερους πολιτισμούς.

Αν δεν έχετε βρεθεί στην Κρήτη ακόμη, το γεγονός αυτό μπορεί να είναι η τέλεια ευκαιρία για να αισθανθείτε τις μυρωδιές από τα άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμιού, με ομοϊδεάτες περιπετειώδη ζευγάρια και ένα ποτήρι παγωμένη ρακί», γράφει στην περιγραφή του το πρακτορείο.

Ξεφάντωμα στην Κρήτη για swingers -«Ερωτική» κρουαζιέρα στο Αιγαίο το 2017 [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Την ίδια στιγμή, το Tornos News, ενημερώνει για την κρουαζιέρα swingers, που ετοιμάζεται στα ελληνικά νησιά του χρόνου.

«Πάθος στα ελληνικά νησιά», ο τίτλος αυτής, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει Αθήνα-Μύκονο-Πάρο-Κω-Ρόδο- Μαρμαρίς (Τουρκία)- Σαντορίνη-Αθήνα.

Οι τιμές εδώ ξεκινούν από 2.349 δολάρια το άτομο, με το πρακτορείο να σημειώνει: «To Αιγαίο είναι γνωστό για τα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματά του που βάζουν φωτιά στον ουρανό και σε όλα τα ζευγάρια της SDC». Στην κρουαζιέρα προσφέρονται πολυτελείς υπηρεσίες, σέξι θεματικές βραδιές, ερωτικά εργαστήρια, 5άστερα εστιατόρια.

Ξεφάντωμα στην Κρήτη για swingers -«Ερωτική» κρουαζιέρα στο Αιγαίο το 2017 [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ swingers Κρήτη κρουαζιέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ