Ο Γιώργος έσωσε τους κηπουρούς του, εκτός Μπεγλίτη - Λαμπρινίδη - iefimerida.gr

Ο Γιώργος έσωσε τους κηπουρούς του, εκτός Μπεγλίτη - Λαμπρινίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λυσσαλέα μάχη έδωσε ο κ. Γιώργος Παπανδρέου στο παρασκήνιο από χθες το μεσημέρι προκειμένου να διασώσει αρχικά τα «ορφανά» του αφετέρου να τους διατηρήσει σε θέσεις κλειδιά. Τελικά ο τέως πρωθυπουργός κατάφερε να διασώσει τους περισσότερους από τους κοντινούς του ανθρώπους εκτός από τους υπουργούς Αμυνας και Εξωτερικών Πάνο Μπεγλίτη και Σταύρο Λαμπρινίδη.

Συνολικά, ο κ. Παπανδρέου «επέβαλε» τη διατήρηση του κ. Παύλου Γερουλάνου στο υπουργείο Πολιτισμού, του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου στο υπουργείο Περιβάλλοντος, όπως και του κ. Νίκου Σηφουνάκη, της κυρίας Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου στο υπουργείο Εξωτερικών, όπως και του κ. Δημήτρη Δόλλη, της κυρίας Φώφη Γεννηματά, που άλλαξε υπουργείο -από το Παιδείας στο Εσωτερικών, και του κ. Γιώργου Κουτρουμάνη στο υπουργείο Εργασίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ