Η Μαράια Κάρεϊ έκρυβε το σώμα της από τον σύζυγό της όταν ήταν έγκυος - iefimerida.gr

Η Μαράια Κάρεϊ έκρυβε το σώμα της από τον σύζυγό της όταν ήταν έγκυος

Μαράια Κάρεϊ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μαράϊα Κάρεϊ είχε πάρει τόσα κιλά όταν ήταν έγκυος και κυοφορούσε δίδυμα, ώστε έκρυβε το σώμα της από τον σύζυγό της Νικ Κάνον. Σήμερα η τραγουδίστρια έχει χάσει πολλά κιλά και προωθεί το πρόγραμμα αδυνατίσματος της αμερικανικής εταιρίας Jenny.

Η 42χρονη Κάρεϊ ξεκίνησε το πρόγραμμα αδυνατίσματος στα τέλη Ιουλίου, τρεις μήνες αφότου γέννησε τα πρώτα της παιδιά--τα δίδυμα Μορόκαν και Μονρόε.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη, η τραγουδίστρια δήλωσε ότι ένιωθε τόσο πελώρια τους τελευταίους μήνες της κύησης, ώστε απέφευγε να ζυγίζεται. «Είχα πολλά θέματα, μεταξύ των οποίων υπέρταση και διαβήτη», πρόσθεσε η Κάρεϊ.

Μάλιστα, όπως είπε η ίδια, ένιωθε τόσο ανασφαλής που όταν ήταν στο μπάνιο τύλιγε το σώμα της με πετσέτα. «Νομίζετε ότι θα άφηνα τον Νικ να με βλέπει έτσι;» σχολίασε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ