Σκληρό παζάρι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για τα υπουργεία Άμυνας και Εξωτερικών - iefimerida.gr

Σκληρό παζάρι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για τα υπουργεία Άμυνας και Εξωτερικών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα μαχαίρια έχουν βγάλει ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία για το πως θα κατανεμηθούν κορυφαία υπουργεία και ειδικά το Εξωτερικών και το Άμυνας, στην κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, καθώς ο Αντώνης Σαμαράς έχει ζητήσει και τα δύο, κάτι που αρνείται ο Γιώργος Παπανδρέου που φέρεται να θέλει το ΥΠΕΞ.

Όπως έχει αναφέρει το iefimerida.gr, ο κ. Σαμαράς ήθελε να βάλει Σταύρο Δήμα και Δημήτρη Αβραμόπουλο σε Εξωτερικων και Άμυνας αντίστοιχα, ωστόσο από το ΠΑΣΟΚ διαμηνύουν ότι αν πάρει ο κ. Δήμας το υπουργείο Εξωτερικών τότε θέλουν να κρατήσουν το Άμυνας σε «πράσινα» χέρια. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου θέλει οπωσδήποτε να διατηρήσει το ΠΑΣΟΚ το υπουργείο Εξωτερικών. Σε κάθε περίπτωση, δεν προτίθεται να παραδώσει αμαχητί και τα δύο υπουργεία.

Περιμένουν τηλέφωνο Λαμπρινίδης και Μαριλίζα

Το σκληρό παζάρι για το υπουργείο Εξωτερικών έχει θέση σε κατάσταση αναμονής τον κ. Λαμπρινίδη καθώς και την κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, οι οποίοι μέχρι τις 2:30 το μεσημέρι δεν είχαν δεχτεί τηλεφώνημα για την παραμονή τους. Αν η Νέα Δημοκρατία επιμείνει να πάρει το ΥΠΕΞ, είναι άδηλο για το τι θα συμβεί με τα δύο πράσινα στελέχη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ