Η χιουμοριστική ατάκα Τσίπρα σε Λεβέντη που έκανε τον Παυλόπουλο να γελάσει - iefimerida.gr

Η χιουμοριστική ατάκα Τσίπρα σε Λεβέντη που έκανε τον Παυλόπουλο να γελάσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενδεικτική των… προθέσεων της κυβέρνησης στα περί οικουμενικής, ήταν η συνομιλία του είχε στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρωθυπουργός με τον Βασίλη Λεβέντη, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr και ενώ ήταν σε πλήρη εξέλιξη οι διαβουλεύσεις για την κοινή ανακοίνωση, -με την Φώφη Γεννηματά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαφωνούν για τα κυβέρνησης εθνικής ενότητας-, το λόγο πήρε ο Αλέξης Τσίπρας.

Απευθυνόμενος λοιπόν στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, και αφού η ώρα είχε περάσει ήδη, του είπε γελώντας: "Βασίλη, βλέπεις ότι αν γινόταν αυτό που ζητάς θα καταστρεφόμασταν;".

Μάλιστα, στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού εξηγούν πως γέλασε ακόμη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ ο κ. Τσίπρας επανέλαβε την ίδια ακριβώς φράση εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου κάνοντας χιούμορ με όσους τον συνόδευαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ