Πάνω από 20 τόνοι σκουπίδια στο Πεδίον του Αρεως -Βρέθηκε ακόμη και αυθαίρετη καλύβα - iefimerida.gr

Πάνω από 20 τόνοι σκουπίδια στο Πεδίον του Αρεως -Βρέθηκε ακόμη και αυθαίρετη καλύβα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιχείρηση καθαριότητας πραγματοποιείται εδώ και δύο μέρες στο Πεδίον του Άρεως. Τα συνεργεία του δήμου Αθηναίων έχουν μαζέψει περισσότερους από 20 τόνους σκουπίδια.

Τα συνεργεία, που έχουν αναλάβει να καθαρίσουν το σημείο μέχρι την Κυριακή, αποτελούνται από 80 εργάτες, πράγμα που φανερώνει πως το Πεδίον του Άρεως είχε μετατραπεί σε... χωματερή. Εκτός από τους τόνους σκουπιδιών, βρέθηκε ένα αυθαίρετο πέτρινο κτίσμα.

«Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν είδαμε την αυθαίρετη πέτρινη καλύβα μέσα στο πάρκο» δηλώνει στον «9.84» ο αντιδήμαρχος καθαριότητας της Αθήνας κ Ανδρέας Βαρελάς υπογραμμίζοντας ότι τα απορρίμματα που τελικά θα μαζευτούν θα ξεπεράσουν κατά πολύ τους 20 τόνους. Αυτή την στιγμή μέσα στο Πεδίον του Άρεως δεν υπάρχουν μόνιμα εγκαταστημένοι πρόσφυγες.

Να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια Αττικής είχε συνάψει σύμβαση με το δήμο Αθηναίων προκειμένου συνεργεία του να καθαρίζουν το Πεδίον του Άρεως και όχι μόνο. Ωστόσο το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν ενέκρινε την σύμβαση ύψους 204.000 ευρώ ετησίως με τον δήμο Αθηναίων, υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να γίνει διαγωνισμός καθώς το θεώρησε ως απευθείας ανάθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ