ΕΒΕΑ: Παρουσίαση παιδικού βιβλίου - Για την αντιμετώπιση του ενδοσχολικού εκφοβισμού - iefimerida.gr

ΕΒΕΑ: Παρουσίαση παιδικού βιβλίου - Για την αντιμετώπιση του ενδοσχολικού εκφοβισμού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ενδοσχολικού εκφοβισμού και βίας, την Πέμπτη 10 Μαρτίου διοργανώνεται η εναρκτήρια εκδήλωση των δράσεων που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας για την αντιμετώπιση του ενδοσχολικού εκφοβισμού που υπεγράφη μεταξύ της Εκκλησίας της Ελλάδος, του Ι.Δ.Ε.Μ.Ε.Δ. και του ΕΒΕΑ.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το βιβλίο της κ. Αλεξίας Κουκκουλλή, Δικηγόρου, Διαιτητού και Εκπαιδεύτριας Διαμεσολαβητών, με τίτλο «Η Δώρα και το δώρο της».

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τόσο του Ε.Β.Ε.Α., όσο και του Ι.Δ.Ε.Μ.Ε.Δ., και σκοπεί να φέρει σε επαφή τα παιδιά και τους νέους, δηλαδή τους πολίτες, γονείς, εργαζόμενους και επιχειρηματίες του αύριο, με τις εναλλακτικές μορφές επίλυσης των διαφορών τους, γεγονός που αναμφίβολα θα προσδώσει υπεραξία στην ενήλικη ζωή τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ EBEA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ