Εψαχνε για UFO και ισχυρίζεται πως βρήκε το χαμένο αεροπλάνο της Malaysian Airlines [εικόνες] - iefimerida.gr

Εψαχνε για UFO και ισχυρίζεται πως βρήκε το χαμένο αεροπλάνο της Malaysian Airlines [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν τέλος οι θεωρίες συνωμοσίας για το «εξαφανισμένο» εδώ και 2 χρόνια αεροσκάφος της Malaysian Airlines, την πτήση MH370 με τους 239 επιβαίνοντες.

Οπως γράφει η Daily Mail ένα «κυνηγός εξωγήινων» ισχυρίζεται πως ενώ αναζητούσε UFO και ιπτάμενους δίσκους εντόπισε το αεροπλάνων κοντά στο ακρωτήρι της Καλής Ελπίδας. Ο Scott Waring μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα την εικόνα που είδε μέσω Google και ισχυρίζεται πως εκεί βρίσκεται το αεροπλάνο.

Εψαχνε για UFO και ισχυρίζεται πως βρήκε το χαμένο αεροπλάνο της Malaysian Airlines [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο ίδιος αναφέρει πως στο νερό εμφανίζεται μία σκιά, η οποία δημιουργείται από ένα αεροσκάφος που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.
Στην φωτογραφία που έχει δοθεί στη δημοσιότητα μπορεί κάποιος να διακρίνει τη σκιά, ωστόσο φαίνεται πιθανότερο να είναι ένα παιχνίδι της εικόνας. Ο ίδιος πάντως επιμένει πως σε εκείνο το σημείο βρίσκεται βυθισμένο ένα αεροπλάνο και μάλιστα σχεδόν άθικτο.

Εψαχνε για UFO και ισχυρίζεται πως βρήκε το χαμένο αεροπλάνο της Malaysian Airlines [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροπλάνο αεροσκάφος πτήση Malaysian Airlines
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ