Απίστευτος Τραμπ: Λένε ότι έχω μικρά χέρια -Σας εγγυώμαι κάτι άλλο στην ανατομία μου δεν είναι μικρό [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτος Τραμπ: Λένε ότι έχω μικρά χέρια -Σας εγγυώμαι κάτι άλλο στην ανατομία μου δεν είναι μικρό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν σταματά να εκπλήσσει με τις απίστευτες δηλώσεις του, που πάντα ξεφεύγουν από τα όρια, ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο αμερικανός πολυεκατομμυριούχος αυτή τη φορά προκάλεσε μιλώντας για τα χέρια του, τα οποία συνέδεσε με τον ανδρισμό του!

Θέλωντας να απαντήσει στον συνυποψήφιό του Μάρκο Ρούμπιο, που είχε αναφερθεί στα χέρια του Τραμπ την περασμένη εβδομάδα, λέγοντας πως δεν μπορεί κανείς να εμπιστευτεί έναν άνθρωπο με μικρά χέρια είπε τα εξής απίστευτα:«Είπε ότι έχω μικρά χέρια... Δεν έχω ξανακούσει τέτοιο πράγμα ποτέ. Πάντα οι άνθρωποι μου λένε "Ντόναλντ έχεις τα πιο όμορφα χέρια".Αν τα χέρια μου είναι μικρά, αυτό σημαίνει πως και κάτι άλλο θα πρέπει να είναι μικρό στην ανατομία μου και σας εγγυώμαι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, σας το εγγυώμαι»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Ρεπουμπλικάνοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ